Μπορεί ο καλοκαιρινός καύσωνας να μην μας έχει χτυπήσει ακόμη την πόρτα, ωστόσο, η νέα σειρά της COSMOTE TV ανεβάζει τη θερμοκρασία στους «42ºC» από τις 14 Μαΐου! Φυσικά, έχουμε ήδη σκεφτεί με τι σνακ θα συνοδεύσουμε το κάθε επεισόδιο!

Πρόκειται για ένα ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ υψηλών προδιαγραφών, από αυτά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και μας κάνουν να βλέπουμε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, χωρίς σταματημό. Διαβάστε την υπόθεση και θα καταλάβετε…

Πλοκή
Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν. Ο αστυνόμος Αστερίου (Χρήστος Λούλης) προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Καίτη (Κατερίνα Λέχου) και η Ελένη (Έμιλυ Κολιανδρή) είναι οι θείες της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, ο Μάρκος (Theo Alexander), o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και ο πατριός της ο Μιχάλης (Αλέξανδρος Λογοθέτης), ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Μπέτυ Αποστόλου, Μιχαήλ Ταμπακάκη (υποψήφιος βραβείου Χορν), Νικολάκη Ζεγκίνογλου («Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς»), Μαριέλλη Μανουδάκη, Σεμίραμις Αμπατζόγλου, Στεφανία Σωτηροπούλου και Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Με τι σνακ θα τη συνοδεύσουμε;
Ξέρουμε, σας ανοίξαμε την όρεξη για να τη δείτε. Ας δούμε τώρα και τι νόστιμο θα ετοιμάσουμε για τις ημέρες προβολής, γιατί όπως είπαμε, θα μας κρατήσει καθηλωμένους στους καναπέδες μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Να μην έχουμε και κάτι να τσιμπάμε όσο ψάχνουμε τον δολοφόνο;

5 αλμυρά και γλυκά σνακ

1. Νιόκο φρίτο (gnocco fritto), τα ιταλικά σνακ

2. Αραβική πίτα με κοτόπουλο και λαχανικά

3. Σπιτικά τσιπς από κολοκύθι με θαλασσινό αλάτι και ξίδι

4. Πίτα με ζαχαρούχο γάλα, κακάο, καρύδια και τηγανητή μπανάνα

5. Ιταλική πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό

info
Η νέα σειρά μυθοπλασίας «42ºC» θα κάνει πανελλήνια τηλεοπτική πρεμιέρα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20.00 στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD. Τα 8 επεισόδια θα παίξουν back-2-back, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Το άρθρο της εβδομάδας