Αρχάριοι στην κουζίνα, οικογένειες χωρίς ελεύθερο χρόνο, πολυάσχολοι άνθρωποι, ακόμη και επαγγελματίες σεφ εκπνέουν με ανακούφιση μπροστά στο Thermomix TM5 και τη μοναδική του λειτουργία για μαγειρική βήμα βήμα.

Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό εργαλείο για την οικιακή κουζίνα, ενώ το γεγονός ότι επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών διαφορετικών εργασιών είναι σίγουρα ένας πολύ καλός λόγος για να κερδίσει περίοπτη θέση στην κουζίνα σας. Ποιος δεν θα ήθελε ένα εύχρηστο οικιακό πολυμηχάνημα που εκτελεί 12 διαφορετικές λειτουργίες και επιπλέον, μπορεί να καθοδηγεί βήμα-βήμα και με ακρίβεια στην εκτέλεση κάθε συνταγής;

Η εμφάνιση των συνταγών στην έγχρωμη οθόνη αφής και ο περιστροφικός διακόπτης του κάνουν την εκτέλεση κάθε βήματος παιχνιδάκι, ακόμα κι αν δεν είστε έμπειροι στην κουζίνα. Επίσης, υπάρχουν πολλά βιβλία και τσιπ μαγειρικής με τις συνταγές τους να είναι ειδικά διαμορφωμένες, ώστε να έχετε πάντα σταθερό και τέλειο αποτέλεσμα στα πιάτα σας. Άλλωστε, κάθε αγορά Thermomix TM5 συνοδεύεται και από το βιβλίο και το τσιπ «Βασική Μαγερική» με περισσότερες από 170 συνταγές για νόστιμα καθημερινά γεύματα.

Θέλετε ακόμη μεγαλύτερη έμπνευση στην κουζίνα σας και βήμα βήμα καθοδήγηση; Πλέον, – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – μπορείτε να αποκτήστε το πιο σύγχρονο εξάρτημα για το Thermomix TM5, το Cook-Key®. Πρόκειται για το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει μέσω WiFi έναν μοναδικό κόσμο γαστρονομίας με άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συνταγών Cookidoo®, η οποία διαθέτει περισσότερες από 26.000 συνταγές* από 12 διαφορετικές χώρες.

Σήμερα, με κάθε αγορά Cook-Key®, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες.

Μάθετε περισσότερα στο: www.thermomix.gr/cook-key-cookidoo/ ή κλείστε σήμερα κιόλας μια δωρεάν παρουσίαση στο χώρο σας από έναν έμπειρο σύμβουλο Thermomix (τηλ. 2016199378).

* Οι συνταγές είναι διαθέσιμες στη γλώσσα της χώρας που τις δημιούργησε (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Τσέχικα, Πολωνικά και Κινέζικα)