Σήμερα που η καθημερινότητα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμόυς και τα ψώνια έχουν μετατραπεί σε απαιτητικό challenge, λόγω της έλλειψης χρόνου, αναζητούμε συνεχώς αποτελεσματικούς και πρακτικούς τρόπους να εξοικονομήσουμε χρόνο και να ελέγξουμε το budget μας.

Ευτυχώς, ζούμε στην εποχή του online shopping γι αυτό και μπορούμε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, να ξεμπερδέψουμε με τις αγορές του σουπερμάρκετ χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι. Τώρα τα μεγαλύτερα ελληνικά σουπερμάρκετ και το πιο σύγχρονο food delivery app μας δίνουν την ευκαιρία να επωφεληθούμε από τις πιο συμφέρουσες τιμές και τις μεγαλύτερες προσφορές. Το BOX της Cosmote με τα συνεργαζόμενα σουπερμαρκετ: e-fresh.gr, Μασούτης και Κρητικός μας φέρνει ό,τι θέλουμε γρήγορα, εύκολα και κυρίως οικονομικά προσφέροντάς μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Ασυναγώνιστες τιμές και απίθανες προσφορές
Στο BOX μπορούμε να επωφεληθούμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά από τις σούπερ προσφορές και τις οικονομικές τιμές των e-fresh.gr, Μασούτης και Κρητικός. Επίσης, μπορούμε να απολαύσουμε συνδυαστικά τα μοναδικά προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης του BOX το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να μαζέψουμε πόντους και να τους εξαργυρώσουμε με έξτρα εκπτώσεις, ακόμα και με επιπλέον δεδομένα για το κινητό μας. Και το καλύτερο; Tο BOX μας προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία οικονομίας μέσω των εναλλακτικών τρόπων πληρωμής που μας δίνει: μετρητά κατά την παράδοση, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Τα έχει όλα και συμφέρει
Το BOX είναι ένα εύχρηστο app που προσφέρει αξιολογήσεις, αναλυτικές πληροφορίες και χρήσιμα στοιχεία για όλα τα είδη που έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση. Περισσότερα από 15.000 προϊόντα: λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά, νωπά κρέατα, επώνυμα τρόφιμα, ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών, βιολογικά και vegan είδη, απορρυπαντικά, είδη ένδυσης, είδη προσωπικής φροντίδας, βρεφικά, ηλεκτρικές συσκευές, τροφές και αξεσουάρ για κατοικίδια.

Εννοείται ότι το BOX δεν μας κάνει μόνο οικονομία χρημάτων αλλά και χρόνου αφού βρίσκουμε τα πάντα για τα ψώνια μας 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορούμε επίσης να παραγγείλουμε και να λάβουμε την παραγγελία μας ακόμα και αυθημερόν. Με δύο λόγια, γλιτώνουμε ουρές, σακούλες, διαδρόμους, ταμεία και όλα εκείνα που μπορούν να μας φάνε πολύτιμο χρόνο. Εμείς δεν έχουμε παρά να είμαστε on line, όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το BOX.