Το Πάσχα πλησιάζει και έχουμε ξεκινήσει τα ψώνια μας για τα παραδοσιακά γλυκά, για το βάψιμο των αυγών αλλά και για το γιορτινό τραπέζι. Το σπίτι γεμίζει αρώματα και χρώματα και όλοι προετοιμαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ωστόσο, κάθε μάζωξη, οικογενειακή ή φιλική, έχει μια προετοιμασία, που απαιτεί κόπο και χρόνο! Για να μαγειρέψουμε, χρειαζόμαστε να κάνουμε πρώτα τα απαραίτητα ψώνια. Επειδή η λίστα του σουπερμάρκετ θα είναι μεγάλη, είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν ανάγκες της τελευταίας στιγμής, που δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε. Για παράδειγμα, έχουμε προγραμματίσει να φτιάξουμε κουλουράκια και ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι έχουμε αμελήσει να αγοράσουμε κάποιο υλικό της συνταγής! Ή είμαστε λίγο αναποφάσιστοι για το μενού και αποφασίζουμε τελευταία στιγμή να προσθέσουμε έξτρα αλμυρές ή γλυκές παρασκευές στο τραπέζι μας. Σε όλους μας έχει συμβεί να ξεχάσουμε ακόμα και βασικά πράγματα και να χρειαστεί να πρέπει να πάμε και δεύτερη και τρίτη φορά για ψώνια, ειδικά όταν έχουμε καλεσμένους στο σπίτι! Πόσος χαμένος χρόνος σε διαδρομές, ουρές και ταλαιπωρία! Αν όλα γίνονταν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα με μερικά μόνο κλικ;

Αν η επίσκεψη στο σουπερμάρκετ αυτές της μέρες σού φαντάζει… εφιαλτική, τότε το BOΧ της COSMOTE είναι εδώ για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις ζωές μας! Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το BOX ή να κατεβάσεις το App στο κινητό σου. Εκεί θα βρεις το Rabbit το οποίο σου φέρνει τα ψώνια σου μέσα σε μόλις 20’ λεπτά, τον Μασούτη, τον Κρητικό και το e-fresh! Περισσότερα από 15.000 προϊόντα: λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά, νωπά κρέατα, επώνυμα τρόφιμα, ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών, βιολογικά και vegan είδη, απορρυπαντικά, είδη ένδυσης, είδη προσωπικής φροντίδας, βρεφικά, ηλεκτρικές συσκευές, τροφές και αξεσουάρ για κατοικίδια.

Γιατί να αγχώνεσαι για να πας στο σουπερμάρκετ, να σκέφτεσαι τον χρόνο που θα χάσεις, το πάρκινγκ και τον χαμό που γίνεται αυτές τις μέρες, ειδικά στις ώρες αιχμής;

Κατεβάζεις το BOX και έχεις όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι! Χωρίς να αγχώνεσαι, χωρίς να χάνεις χρόνο άσκοπα! Βάλε την ποδιά σου, ετοίμασε τον πάγκο σου και εν τω μεταξύ τα ψώνια θα έρθουν στην πόρτα σου, χωρίς να κουραστείς καθόλου! Η μόνη -ευχάριστη- κούραση θα είναι η προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού ώστε να μυρίσει το σπίτι Πάσχα!

Το BOX είναι συμβατό σε Αndroid και σε IOS και σε Huawei και μπορείτε να το κατεβάσετε από τα παρακάτω link:

BOX – Apps on Google Play

BOX on the App Store (apple.com)

AppGallery (huawei.com)