Το παράδειγμα μιας οικογενειακής επιχείρησης από το Τρίκορφο Ναυπακτίας, που ανθίζει εν μέσω πανδημίας.

Την περίοδο που διανύουμε είναι πιο καίριο από ποτέ να στηρίξουμε την επιχείρησή μας με τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία, ώστε να παραμείνει δυνατή σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Τι γίνεται, όμως, αν δεν έχουμε τις γνώσεις να το κάνουμε; Η λύση είναι απλή: εμπιστευόμαστε τους ειδικούς.

Ο 27χρονος Μάκης Ποταμίτης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης evlogia, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χειροποίητων μαρμελάδων, με έδρα το Τρίκορφο Ναυπακτίας, έλαβε άμεσα δράση, υιοθετώντας ψηφιακά εργαλεία και του βγήκε σε καλό. Η επιχείρησή του, όχι μόνο κράτησε ικανοποιημένους τους πελάτες της, αλλά κατάφερε να εξελιχθεί εν μέσω πανδημίας. Μέσω της εμπιστοσύνης που έδειξε στην COSMOTE και το εργαλείο Microsoft 365, η επιχείρησή του πέτυχε την άριστη επικοινωνία μεταξύ υπαλλήλων και συνεργατών, καθώς και τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεών της.

Στο παρακάτω βίντεο μοιράζεται την εμπειρία του μαζί μας.

Τα εργαλεία για εξ αποστάσεως εργασία, πιο απαραίτητα από ποτέ
Το Microsoft 365 είναι μια καινοτομική cloud υπηρεσία, που παρέχεται από την COSMOTE, για να καλύψει την ανάγκη των επιχειρήσεων για ευελιξία και διαρκή προσαρμογή στο σύγχρονο περιβάλλον με εργαλεία που βοηθούν την εξ αποστάσεως εργασία και τη συνεργασία, ώστε να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε. Άλλωστε, η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει ήδη τεράστιες αλλαγές στον τομέα της εργασίας, ενώ έχει αναδείξει τη σημασία της τεχνολογίας για την απρόσκοπτη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ανάμεσα στις δυνατότητες που παρέχει το Microsoft 365 είναι:
• πρόσβαση στην πλατφόρμα Microsoft Teams για τηλεδιασκέψεις σε ποιότητα βίντεο HD, δυνατότητα για chat, κ.ά.
• όλες τις εφαρμογές του Office -Word, Excel, PowerPoint κ.α.- εγκατεστημένες σε υπολογιστή / laptop και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) με λειτουργικό περιβάλλον Windows ή MacOS.
• Δυνατότητα αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων και εφαρμογών, μέσω του OneDrive, με διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο 1TB.
• τη νέα υπηρεσία υποστήριξης Premium Support, όπου ένας εξειδικευμένος τεχνικός της COSMOTE μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια τα email της επιχείρησης στο νέο Microsoft 365.

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το Microsoft 365 αλλά και  τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr/business

Το άρθρο της εβδομάδας