Αλλιώς, πώς να πετύχεις το τέλειο dinner party (και να προλάβεις και να δεις τους καλεσμένους σου). Η προετοιμασία ενός dinner party θεωρείται ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα. Ειδικά αν είσαι εσύ υπεύθυνη για όλα. Θέλεις να τους ικανοποιήσεις όλους: τους vegetarians, αυτούς που είναι σε δίαιτα και όλους αυτούς που ενδεχομένως να έχουν κάποια αλλεργία ή «παραξενιά» στο φαγητό… Όλες αυτές οι πολλές και διαφορετικές ανάγκες έχουν ως αποτέλεσμα να καλείσαι να δημιουργήσεις μια ποικιλία από διαφορετικά πιάτα, το καθένα με τις δικές του απαιτήσεις στην προετοιμασία και το χρόνο μαγειρέματος. Ο μόνος τρόπος για να ανταποκριθείς είναι να περάσεις όλη τη μέρα σου στην κουζίνα. Σωστά; Λάθος!

fournoi bosch

Η λύση: μια πραγματικά έξυπνη κουζίνα. Πρώτα απ’ όλα, έχεις ήδη γλιτώσει χρόνο χάρη στο Bosch VitaFresh ψυγείο σου. Έχεις ψωνίσει τα απαραίτητα μέρες πριν, και όταν έρθει η στιγμή να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες, τα βρίσκεις τόσο φρέσκα λες και μόλις τα ψώνισες. Τα φρούτα και τα λαχανικά σου στο ειδικό συρτάρι, ενώ και το κρέας ή το ψάρι μπορούν να παραμείνουν τέλεια διατηρημένα για έως και 3 φορές μεγαλύτερο διάστημα χάρη στο VitaFresh Pro συρτάρι του ψυγείου σου. Όσο μεγάλο κι αν είναι το τραπέζι, η χωρητικότητα ποτέ δεν θα είναι πρόβλημα. Ακόμα και μια μεγάλη τούρτα παγωτό, θα χωρέσει άνετα στο BigBox συρτάρι της κατάψυξης!

katpsyxh

Κι όσο προχωράμε στο στάδιο του μαγειρέματος, οι ανέσεις συνεχίζονται. Οι επαγωγικές εστίες της Bosch, εξοπλισμένες με τον αισθητήρα PerfectCook, σου παρέχουν τη σιγουριά ότι τα πιάτα που ετοιμάζεις θα είναι πάντα ό,τι καλύτερο, νόστιμο και πετυχημένο. Ευφυείς αισθητήρες ελέγχουν τη θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο του φαγητού που μαγειρεύεται. Ακόμα και απαιτητικά φαγητά, που χρειάζονται να είσαι «από πάνω», τώρα μαγειρεύονται πρακτικά μόνα τους, αφού η εστία ελέγχει και προσαρμόζει τη θερμότητα ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε φαγητού κι έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείς μήπως παραβράσουν ή παρά-μαγειρευτούν αν δεν είσαι εκεί όλη την ώρα. Το αποτέλεσμα; Τέλειο. Εσύ; Ξέγνοιαστη, έξω από την κουζίνα!

MCMI02023460_M12_BSH_Kueche_Countries_01_CMYK

Τι είναι αυτή η μυρωδιά; Άλλη μια κλασική δοκιμασία για όσους ετοιμάζουν δείπνο για πολλά άτομα. Πώς θα ξεφορτωθείς τις μυρωδιές του μαγειρέματος πριν καταφτάσουν όλοι οι καλεσμένοι; Με την τεχνολογία PerfectAir της Bosch, αυτό το πρόβλημα απορροφάται στην κυριολεξία! Χάρη σε έναν αισθητήρα που παρακολουθεί την ατμόσφαιρα της κουζίνας σου συνεχώς, η ισχύς του απορροφητήρα αυξομειώνεται αυτόματα για να εξαφανίσει κάθε δυσάρεστη οσμή. Παράλληλα, χάρη στο αθόρυβο, αλλά πολύ ισχυρό μοτέρ του, απολαμβάνεις την πιο φρέσκια ατμόσφαιρα με το λιγότερο δυνατό θόρυβο στο σπίτι. Τώρα, μπορείς να πετύχεις τo τέλειo αποτέλεσμα στην κουζίνα εύκολα, γρήγορα και χωρίς τα καλά σου ρούχα να μυρίζουν άσχημα από τις μυρωδιές του μαγειρέματος.

pagos fournoi - dora

Οι οικιακές συσκευές της Bosch συμπληρώνουν απόλυτα η μία την άλλη για να κάνουν την κάθε στιγμή σας στην κουζίνα, εύκολη, τέλεια, απολαυστική και κυρίως ξεκούραστη. Εμπνευστείτε στο www.bosch-home.gr