Είναι γνωστό, ότι η Πάμελα Άντερσον είναι ένθερμη vegan και έτσι δε δίστασε να καλέσει τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό να αφαιρέσει το γάλα και το κρέας από το μενού των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

Σύμφωνα με την επιστολή, που απέστειλε στον Καναδό πρωθυπουργό η χολιγουντιανή σταρ επισημαίνει πως αυτό θα βοηθήσει, τόσο τον πλανήτη, όσο και την υγεία των ομοσπονδιακών κρατουμένων, ενώ θα εξοικονομήσει χρήματα για τους φορολογούμενους. Η ηθοποιός υπέβαλε την πρόταση σε επιστολή προς τον Τζάστιν Τρουντό στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με την οργάνωση PETA (Μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στο να εκθέτει και να αποβάλλει κάθε κακομεταχείριση των ζώων).

 


Η Πάμελα Άντερσον προτείνει στα ομοσπονδιακά σωφρονιστικά καταστήματα του Καναδά να σερβίρουν vegan φαγητά, όπως φασόλια, ρύζι, φακές, ζυμαρικά, λαχανικά και φρούτα, τα οποία, όπως τονίζει είναι πηγή όλων των θρεπτικών συστατικών που είναι αναγκαία για τον άνθρωπο και έχουν πολύ μικρότερο κόστος από εκείνο των κρεάτων και των τυριών, καθώς τα vegan προϊόντα δεν χρειάζεται να ψύχονται. Επιπλέον, η Πάμελα Άντερσον αναφέρει ότι ο πρόσφατα ανανεωμένος εθνικός διατροφικός οδηγός του Καναδά προτείνει περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες στη διατροφή των Καναδών και λιγότερη κατανάλωση κρεάτων.

Στην επιστολή της η ηθοποιός επισημαίνει ότι σε έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή ζητείται διατροφική μεταστροφή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τέλος, η Πάμελα Άντερσον στις πρόσφατες εκλογές στον Καναδά υποστήριξε τους Πράσινους και την επικεφαλής τους Ελίζαμπεθ Μέι.

Αν και εσύ έχεις την ίδια άποψη για το vegan lifestyle δες σούπερ συνταγές για τα πιο τέλεια vegan πιατά ΕΔΩ.