Τι γίνεται, όταν μία vegan influencer αποφασίζει να ξεκινήσει να τρώει κρέας; Και όχι μόνο αυτό, αλλά και όταν ανακοινώνει στους followers της, ότι είδε και θετικά αποτελέσματα στην υγεία της με την κατανάλωση του κρέατος;

Συγκεκριμένα, μία πρώην πλέον vegan influencer αποκάλυψε στους followers της ότι πέρασε 30 ημέρες χωρίς να τρώει τίποτα άλλο παρά κρέας και ζωικά προϊόντα. Μάλιστα, επισήμανε ότι η διατροφή αυτή είχε κάποια εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα στην υγεία της. Η Alyse Parker, η οποία έχει πάνω από 200K συνδρομητές Instagram και συνδρομητές 700K Youtube, εξήγησε την απόφασή της.

Σε ένα ποστ της αποκάλυψε ότι αποφάσισε να δοκιμάσει τη διατροφή με κρέας, αφού άκουσε για όλα τα οφέλη της για την υγεία από φίλους που άλλαξαν από το να είναι vegan σε κρετατοφάγους. Η Parker εξήγησε:« Είχα τα δικά μου προβλήματα υγείας και θα έκανα τα πάντα για να τα αντιμετωπίσω». Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ξύπνησα το επόμενο πρωί και αισθάνθηκα διανοητικά σαφής, επικεντρωμένος και πιο υγιής από ό, τι ένιωθα εδώ και χρόνια. Ωστόσο,τα περισσότερα σχόλια στο youtube ήταν αρνητικά: « Ξέρουμε πως θα ξαναγίνεις vegan. Είμαι επίσης vegan για 4,5 χρόνια τώρα και μάλιστα δεν τρώω κρέας για 6 χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ αυτό το υγιής στη ζωή μου». Όπως φαίνεται στα σχόλια στο ποστ της υπάρχουν και θετικά σχολία, αλλά και αρνητικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALYSE PARKER ⚡️ (@alyseparkerr) on

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr