Ο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ λατρεύει να προκαλεί τους ακολούθους του στα social media τόσο με τις συνταγές του, όσο και με τα καυστικά σχόλια του για τα φαγητά άλλων αλλά και με τις διατροφικές του επιλογές.

Αυτή τη φορά η έκπληξη ήρθε μέσω TikTok, όπου σε βίντεο που ανέβασε ο Γκόρντον Ράμσεϊ δήλωσε στους θαυμαστές του ότι γίνεται vegan. Στη συνέχει του βίντεο τον βλέπουμε να ετοιμάζει και μία vegan «μπριζόλα», από ψητή μελιτζάνα, αν και στα πρώτα πλάνα μας έδειξε και μία κανονική μπριζόλα από κρέας. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να διευκρινήσει σε πολλά σημεία ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι vegan, ακόμη και το βούτυρο που φαίνεται ότι πρόσθεσε στη σάλτσα.

Βέβαια, για όσους έχουν «σοκαριστεί» από την είδηση, αρκεί να δουν λίγο πιο προσεκτικά το βίντεο και θα διαπιστώσουν ότι στο τέλος, όταν ο Ράμσεϊ επαναλαμβάνει ότι γίνεται vegan, διευκρινίζει ότι θα το κάνει για το… μεσημεριανό γεύμα.

@gordonramsayofficialThat Vegan Teacher where are yo——oh wait 😉 ##tiktokcooks ##learnontiktok ##vegan ##steak ##recipe♬ original sound – Gordon Ramsay

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως, που ο Ράμσεϊ αποφασίζει να προκαλέσει αναστάτωση στους ακολούθους του, δηλώνοντας ότι θα γίνει vegan και θα τους… στερήσει τις συνταγές του με κρέας. Να σας θυμίσουμε ότι και το 2018, μέσω Twitter και Instagram τότε, είχε επίσης ανακοινώσει ότι γίνεται vegan, αλλά φυσικά ούτε τότε το εννοούσε.

Δείτε επίσης:
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αντιδρά σε χρήστη του TikTok που τόλμησε να φτιάξει τα scrambled eggs του!

Φτιάξε την καρμπονάρα των 10 λεπτών του Γκόρντον Ράμσεϊ

Έξαλλος ο Γκόρντον Ράμσεϊ με τους «σεφ» του TikTok