Στις 22 Φεβρουαρίου στην επίσημη μέρα της αγαπημένης μας Margarita πέντε γνωστά στέκια της πόλης μας κερνάνε το δεύτερο κοκτέιλ ή κάτι για να συνοδεύσουμε το πρώτο και μας δίνουν τη συνταγή.

Δυο bartenders o Γιάννης Πέτρος Πετρής και ο Βασίλης Ρούσσος μετά από τρία χρόνια πειραμάτων και δοκιμών βρήκαν τη χρυσή τομή για τη δημιουργία ενός αρμονικού triple sec, που παντρεύει για πρώτη φορά πορτοκάλια και curacao. Και εγένετο το Daisy triple sec, που μαζί με τεκίλα από 100% αγαύη και φρεσκοστυμένο λάιμ δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό για την τέλεια margarita.

Πέντε γνωστά μπαρ της Αθήνας ενώνονται σε μια κοινή ενέργεια προκειμένου να μας το γνωρίσουν, κερνώντας την δεύτερη daisy margarita το βράδυ της Τρίτης. Έγσι, στο Tiki Athens, στο Κουκάκι, η Margarita by Daisy συνοδεύεται με ένα νόστιμο tacos της επιλογής σας. Στο λιλιπούτειο στέκι της Ηπίτου, το Ipitou The bar, με μια DAISY Margarita, μας έρχεται άλλη μία, για την επανάληψη της απόλαυσης. Το ίδιο και στον εξωτικό Κόκκινο Λωτό στα Εξάρχεια. Για αυτούς που δεν θέλουν να κινηθούν στο κέντρο μια εξόρμηση στον Πειραιά και στη Μαρίνα Ζέας το αυθεντικό μεξικάνικο σκηνικό του Pancho θα τους αποζημιώσει με μια ειδικά σχεδιασμένη πρόταση DAISY Margarita με tacos σε τιμή έκπληξη. Κι αν δεν θέλετε να βγείτε καν από το σπίτι, η εταιρεία cocktail delivery Flask σας φέρνει 1+1 δώρο στην πόρτα σας!

Τέλος, αν μπείτε στην σελίδα της Pony and Jigger στο fb ( https://www.facebook.com/PonyJigger-105747051501254 ) και στο Insta (ponyandjigger) θα μπορέσετε να λάβετε μέρος στο Margarita by Daisy διαγωνισμό απαντώντας σωστά τις ερωτήσεις μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου και τρεις νικητές θα είστε καλεσμένοι στο Tiki Athens για 2 margarita by Daisy με tacos!

Τα bar που συμμετέχουν

Tiki Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα
Ipitou the Bar , Ηπίτου 4-6, Αθήνα
Κόκκινος Λωτός, Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα
Flask www.flask.gr
Pancho Ακτή Θεμιστοκλέους 4, Πειραιάς

Margarita by Daisy η συνταγή
1 jigger ( 45ml) λευκή τεκίλα
1 pony ( 30ml) Daisy Triple Sec
1 pony (30ml) χυμό λάιμ

info
www.ponyandjigger.com