Το Deck Bar – Restaurant στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του «Ξενία» της Πάρου που ανακαινίστηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο εστιατόριο, που ανοίγει τις πόρτες του για τη σεζόν στις 15 Απριλίου.

Το μενού φέρει την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου. Πιάτα που μπορείτε να δοκιμάσετε εκεί είναι το λαβράκι carpaccio με αχινό, αρωματικό λαδολέμονο με yuzu, ταραμοσαλάτα και ντομάτες confit, αλλά τα χτένια au gratin με κρούστα φουντουκιού, κάρι, κυκλαδίτικη λούζα και αφράτο αυγολέμονο. Στα κυρίως θα βρείτε: σφυρίδα fricassee με καλοκαιρινά χόρτα, μυρωδικά και αυγολέμονο αρωματισμένο με λάιμ, αλλά και αρνίσιο παϊδάκι γαλλικής κοπής, καπονάτα με μελιτζάνες, τραγανή πατάτα και πέστο από φυστίκι Αιγίνης.

Τα πιάτα παντρεύονται αρμονικά με κρασιά από την πλούσια λίστα, εμπλουτισμένη με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες. Πέρα από τα κρασιά, στο μπαρ θα βρέίτε τόσο κλασικά όσο και signature cocktails

To Deck Bar έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για τις ημέρες του Πάσχα

info
Deck Bar Restaurant, Νάουσα, Πάρος, Παραλία Πιπέρι, τηλ 6986515817

Το άρθρο της εβδομάδας