Το εστιατόριο Thama του Δημήτρη Κατριβέση ξεκίνησε και φέτος να στρώνει τραπέζια στην Τήνο, από τα μέσα του Μαΐου, ενώ σύντομα πρόκειται να υποδεχθούν μία νέα άφιξη.

Το Thama ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, εξερευνά μαγειρικά τη δύναμη της κυκλαδικής γης και συνδυάζει την πλούσια παράδοση της Τήνου με τους γαστρονομικούς κώδικες, τα ταξίδια και τις μνήμες του Δημήτρη Κατριβέση. Ο σεφ και η ομάδα του υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να καλλιεργούν την ιδέα του tradinovvation (παράδοση και καινοτομία, δηλαδή), όπου η γαστρονομική κληρονομιά του νησιού αποτυπώνεται σε έναν σύγχρονο καμβά, συχνά με fusion και εξωτικές πινελιές. Σταθερές αξίες παραμένουν η αειφορία και η οικολογική συνείδηση στην κουζίνα.

Για τη φετινή σεζόν ωστόσο, έχουν μία ακόμη έκπληξη για όσους κάνουν τις διακοπές τους στην Τήνο, καθώς τον Ιούνιο ετοιμάζονται να ανοίξουν το Bogan, που μάς συστήνεται ως all day funky vermuteria. Στο Bogan λοιπόν, αναμένεται να βρίσκουμε μία γκάμα από βερμούτ, αλλά και μπίρες, ποτά και street food bites, ενώ θα λειτουργεί και ως χαλαρό στέκι για καφέ.

info
Λεωφ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, τηλ.: 22830 29021, thamarestaurant.com

Δείτε επίσης:
Θερινό σινεμά και σνακ στην πισίνα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Νobilis: Η Κωνσταντίνα Φάκλαρη υπογράφει το μενού του νέου all day της Κηφισιάς

Το Brio αποκτά δύο νέες -bistro- διευθύνσεις στα βόρεια