Με αφετηρία την επιτυχία και την εμπειρία των 8 χρόνων του στο Μιλάνο, αυτό το καλοκαίρι, το Ceresio7 καταφτάνει στη Μύκονο, σε συνεργασία με τους Γιάννη και Γρηγόρη Γκόφα.

Στο κέντρο της Χώρας, το εστιατόριο Ceresio7 Mykonos είναι η καινούργια άφιξη. Μια ιδέα των Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano. Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του ’50.

Τα τραπέζια του εστιατορίου απλώνονται σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία με τη διακόσμηση του χώρου να κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης που είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στο χώρο, τα κομψά καθίσματα του εστιατορίου και φτάνοντας μέχρι τα κεραμικά σκεύη στο τραπέζι, οι επισκέπτες βιώνουν μια ξεχωριστή φιλοξενία για εκλεκτούς καλεσμένους.

Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, έχει στόχο να προσφέρει μια σύγχρονη ματιά στην ιταλική κουζίνα με πιάτα στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη της αυθεντικότητας. Παράλληλα, το bar του εστιατορίου ξεχωρίζει για τα cocktails και τη λίστα κρασιών και ποτών.

Το Ceresio7 Mykonos αποτελεί το νέο σημείο συνάντησης στο νησί των ανέμων και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια high-end dinner εμπειρία συνδυάζοντας γεύσεις, ποιότητα, χαλάρωση και αναψυχή.

Info
Καλογερά 25, Μύκονος 84600 , τηλ. 6936799626, info@ceresio7mykonos.com
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 19:30-3:00.

Δείτε επίσης:

Santiago: Τεκίλες και τάκος στη Χώρα της Τήνου

Doors: Το νέο all day bar στο λιμάνι της Ίου

Αξέχαστο δείπνο στη Galazia Hytra στην Πάρο