Το αγαπημένο brunch hotspot της Πεύκης, το Dizer, άνοιξε ένα ακόμη κατάστημα στο Μαρούσι και δεν βλέπουμε την ώρα να το επισκεφθούμε.

Η ποικιλία των καφέδων είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε κλασικό εσπρέσο, flat white, black eye, cold brew, αλλά και παραδοσιακό ελληνικό στη χόβολη, ενώ υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σε τσάγια με γεύσεις όπως μαστίχα, πορτοκάλι και τζίντζερ, παραδοσιακό mate από την Νότια Αμερική ή απαλό κινέζικο young hyson. Στο κατάστημα μπορείς επίσης να βρεις και φυτικά γάλατα ή γάλα χωρίς λακτόζη για να προσθέσεις στον καφέ σου.

Πλάι στο ρόφημα ή το χυμό του μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα δεκάδες σνακ και γλυκά που υπάρχουν στον κατάλογο του καταστήματος. Ανάμεσα σε μπάρες δημητριακών, red velvet cake, banoffee και προσιτερόλ είναι σίγουρο ότι και εσύ θα δυσκολευτείς να διαλέξεις. Ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, το Dizer προσφέρει και brunch με απολαυστικά pancakes και πιάτα με αβγά, ενώ στον κατάλογό του θα βρεις επίσης σάντουιτς και σαλάτες.

info
Δήμητρας 17, Μαρούσι, τηλ. 213 0387357