Αν σας αρέσει το σουβλάκι αλλά δεν είστε λάτρεις των κρεατικών ή ακολουθείτε μια χορτοφαγική διατροφή, τότε μπορείτε να βρείτε vegetarian σουβλάκι στο Hoocut.

Η παρέα των τεσσάρων μαγείρων Περικλή Κοσκινά, Κλεομένη Ζουρνατζή, Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής ενώ ταυτόχρονα εργάζεται για να παράγει κάτι εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό.

Τι vegetarian σουβλάκια θα βρείτε στο Hoocut; Πίτα τυλιχτή με χειροποίητα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και ρύζι, τζατζίκι και άνηθο αλλά και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι, χούμους με ρεβίθια και ταχίνι, κύμινο και πιπέρι καγιέν είναι μερικές μόνο από τις επιλογές χωρίς κρέας που θα βρείτε στο μενού του Hoocut.

Η μαγειρική προσέγγιση των 4 μαγείρων του μαγαζιού είναι οι άριστες πρώτες ύλες, η άρτια τεχνική και η λεπτομερής προετοιμασία, ενώ στόχος τους είναι να διατηρήσουν μια ισορροπία στη γεύση, μειώνοντας το χρόνο παραγωγής χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητα. Σε όλα τα πιάτα τους, vegetarian ή μη, θα βρείτε φρέσκα μυρωδικά και φρέσκες λεπτοκομμένες σαλάτες.

Δείτε επίσης:
Sach Ko Ang: Το μοσχαρίσιο σουβλάκι της Καμπότζης

Hoocut: Οι Cookoovayas σερβίρoυν σουβλάκια στο κέντρο της Αθήνας

Μεξικάνικα σουβλάκια κοτόπουλο

Το άρθρο της εβδομάδας