Το εστιατόριο CTC γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του με μια γαστρονομική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου.

Το εορταστικό μενού της ξεχωριστής βραδιάς μαζί με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη υπογράφουν 4 νέοι Έλληνες σεφ που ενώνουν το πάθος και την αγάπη τους για το φαγητό, με σκοπό να μάς οδηγήσουν στην πεμπτουσία της μαγειρικής τέχνης αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η ελληνική γαστρονομία κτίστηκε στο πριν, γαλουχήθηκε στο νυν και ανήκει στο μέλλον.

Οι προσκεκλημένοι σεφ

Γιώργος Παπαζαχαρίας: Είναι ο σεφ πίσω από τους μεγαλύτερους σεφ αφού δουλεύει τα τελευταία χρόνια στην ερευνητική ομάδα των καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο όπως το Quique Dacosta, το Maeemo, αλλά και το L’ air du Temp.

Θάνος Φέσκος: Είναι ο Assistant Head Chef του εστιατορίου Geranium, βραβευμένο με 3 αστέρια “Michelin” στην Κοπεγχάγη.

Νίκος Μπίλης: Ξεκίνησε ως RnD Chef του Έκτορα Μποτρίνι και αναπόσπαστο κομμάτι των εστιατορίων του σε Αθήνα και Κέρκυρα. Κατέχει τον τίτλο του Chef De Cuisine στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Botrinis.

Γιώργος Κατάρας: Έφτασε να διακριθεί ανάμεσα στους καλύτερους νέους μάγειρες του κόσμου για το 2016 ενώ πέρασε το δύσκολο ημιτελικό εκπροσωπώντας την Αγγλία και την Ιρλανδία. Εργάζεται στο Fera at Claridge’s.

info
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, τηλ. 210 7228812.