Ο πολυβραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιμελείται, πλέον, όλων των μενού του ξενοδοχείου Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Salonica_Restaurant

Βασιζόμενος σε άριστης ποιότητας τοπικά υλικά ο Ευαγγέλου δίνει έμφαση στις αναλλοίωτες και εξαιρετικές γεύσεις. “Θέλουμε ο πελάτης να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που θα φάει και η έκπληξή του να προέρχεται καθαρά από την ποιότητα και τη γεύση. Όχι από την όψη και την εικόνα. Επιδιώκουμε η μοναδικότητα και η αυθεντικότητά μας να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες”, τονίζει ο κύριος Ευαγγέλου.

Navona_Days-&-Nights

Το Salonica Restaurant, το ένα από τα τρία εστιατόρια του Makedonia Palace, “καλωσορίζει” τους επισκέπτες του με πλούσιες και βραβευμένες γευστικές προτάσεις πρωινού, ενώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέρει lunch & dinner αντίστοιχα. Στο Navona, το ιταλικό all-day εστιατόριο του ξενοδοχείου, κυριαρχούν οι γεύσεις που σε ταξιδεύουν στη μαγευτική γειτονική χώρα, ενώ δε λείπουν και οι θεματικές ημέρες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Tο πολυαναμενόμενο Enatos, που θα ανοίξει τις πόρτες του το φθινόπωρο, θα είναι ένα εστιατόριο βασισμένο σε ένα ιδιαίτερο concept που θα το τοποθετήσει ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής και όχι μόνο.

info
Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, 2310 897197.