Το αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου μεταφέρει πλέον αυτούσια τη συνολική εμπειρία, που μας προσφέρει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στην Σκουφά, στον χώρο μας με 3 νέες delivery υπηρεσίες.

Με πρωταρχικό στόχο την προσφορά θρεπτικού φαγητού υψηλής ποιότητας και απόλυτης φρεσκάδας το ΙΤ κέρδισε την εκτίμηση και την αξιοπιστία όλων μας ως προς τις πρώτες ύλες και τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρεί. Προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού και του κλεισίματος της εστίασης προσφέρει πλέον τις εξής υπηρεσίες:

• Delivery
Στέλνει στον χώρο μας το μενού του με φροντίδα, επιμέλεια και προσοχή

• Take ’n Bake
Προτείνει πιάτα λαχταριστά (μη – μαγειρεμένα), παρασκευασμένα την ίδια ημέρα με ολόφρεσκα ποιοτικά υλικά, χωρίς ίχνος συντηρητικών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να βάλει το φαγητό στο φούρνο για μερικά λεπτά. Και το σπίτι θα μοσχοβολήσει! Όσο για τα πιάτα τα οποία εμπλουτίζονται συνεχώς; Παρτε μια γεύση…

Λαζάνια με Σπανάκι και ricotta cheese
Με λαζάνια, με φρέσκο σπανάκι, άνηθο, δυόσμο, κρεμμυδάκι, σπιτική μπεσαμέλ, τυρί ricotta, παρμεζάνα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Cheesy Chicken Λαζάνια
Με λαζάνια, σάλτσα τομάτας, σπιτική μπεσαμέλ, μείγμα τυριών (έμμενταλ, μοτσαρέλα, μετσοβόνε, παρμεζάνα) και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Λαζάνια Bolognese
Με λαζάνια, σάλτσα bolognese, σπιτική κρέμα μπεσαμέλ, μείγμα τυριών (παρμεζάνα, καπνιστό Μετσοβόνε, γραβιέρα).

• Festive Menu (με Προ – παραγγελίες. Από 14/12/20 – 9/1/21)
Προτείνει ένα γιορτινό μενού, μελετημένο με ιδιαίτερη φροντίδα, με γεύση και άρωμα Χριστουγέννων. Καθώς όλα τα πιάτα είναι μαγειρεμένα αυθημερόν και ο αριθμός των μενού περιορισμένος, οι Προ-παραγγελίες … ημέρες πριν είναι επιβεβλημένες.

info
Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: τηλ. 2107235813, e-mail: itrestaurant@theitcompany.gr, www.theitcompany.gr