Η ιδέα του Koi φαίνεται ότι βρήκε πρόσφορο έδαφος στο αθηναϊκό κοινό, οπότε και ο εμπνευστής της Χρήστος Σουρλίγκας προσκαλεί τους λάτρεις του sushi να ανηφορίσουν προς τα βόρεια αυτή τη φορά.

IMG_8392

Με το ελληνικό κοινό να υποδέχεται ένθερμα την τάση των sushi bars, η επωνυμία του εν λόγω μαγαζιού, που από τη γιαπωνέζικη αργκό στα ελληνικά μεταφράζεται «έλα αν τολμάς», κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Μετά το Σύνταγμα, τη Βούλα και το Χαλάνδρι, σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο τέταρτος κρίκος της αλυσίδας του πετυχημένου concept μας υποδέχεται στην Κηφισιά αποδεικνύοντας ότι τελικά οι «τολμηροί» είναι πολλοί.

IMG_8404

Με fun και μοντέρνα αισθητική, άριστη σχέση ποιότητας- τιμής και menu που ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, το Koi είναι πλέον μια από τις κλασικές μας επιλογές όταν θέλουμε να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα της street food japanese κουλτούρας. Σημείωσε στα προσεχώς ότι σύντομα βάζει πλώρη για τα νησιά και λοιπούς τουριστικούς προορισμούς ενώ παράλληλα με τα 4 ιδιόκτητα καταστήματα, ήδη σχεδιάζεται και βρίσκεται σε εξέλιξη επέκταση του δικτύου μέσω franchise. Αυτά από μόνα τους λένε πολλά για τη συνέχεια…

IMG_8416

Αν ο δρόμος σου σε φέρει προς τα εδώ, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα Koi style rolls από τα οποία ξεχωρίσαμε τα dragon rolls με αβοκάντο, αγγούρι και φιλετάκια από καπνιστό χέλι, το nigiri με χτένι και ξιδάτο ρύζι, το υπέροχο tuna tataki, αλλά και τα ανάλαφρα greek rolls με ρύζι, τυρί φέτα και αγγούρι.

info
Koi, Σολωμού 4, Κηφισιά, τηλ. 210 8084647.