Όπως κάθε χρόνο, ο Ivan Ottaviani και το κολωνακιώτικο gourmet βόρειο-ιταλικό εστιατόριο υποδέχονται τη λευκή και μαύρη τρούφα, τα διαμάντια της ιταλικής γης σε ένα μενού με πιάτα υψηλών αξιώσεων.

Η Λευκή και Μαύρη τρούφα πρωταγωνιστούν για ακόμη μια χρονιά στο μενού του Sale e Pepe! (2)

Το μενού «Il Tartufo Bianco e Nero Regalo di Natal» που έχει γίνει πλέον παράδοση, περιλαμβάνει συνδυασμούς συστατικών που αναδεικνύουν το φίνο άρωμα και την μεστή γεύση της λευκής και μαύρης τρούφας. Στην κομψή σάλα του Sale & Pepe λοιπόν και φέτος ο επισκέπτης γεύεται ντελικάτα πιάτα όπως βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο και μανιταράκια με Caspian Keta χαβιάρι Malossol, αβγό μάτι με λευκή τρούφα και σοταρισμένο σπανάκι, carpaccio από μοσχάρι Black Angus με μανιτάρια sauté, βαλεριάνα, parmigiano, blueberries και φρέσκια μαύρη τρούφα, taglierini με βουνίσιο prosciutto από την Τοσκάνη και λευκή τρούφα, ζεστό pecorino από την Τοσκάνη με μαύρη τρούφα και μέλι τρούφας κ.ά. Θα επανέλθουμε σύντομα με γευστικές εντυπώσεις.

info
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102, www.saleepepe.gr
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο και Κυριακή 13.30 – 00.30, Δευτέρα κλειστά, τιμή μενού: €69/άτομο

Το άρθρο της εβδομάδας