Ένα all day bar & restaurant, που στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό στην Πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό, συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις, σούσι και κοκτέιλ, προσφέροντάς μας έναν καλό λόγο να οδηγήσουμε μέχρι τον Πειραιά.

Σε απόσταση αναπνοής από το μετρό του Κορυδαλλού, το Malt φέρει στην κουζίνα του τη σφραγίδα του chef Γιώργου Παράσχου και του sushi chef Ilia Guraj. Το Malt είναι μια καλή επιλογή για lunch break ή για επαγγελματικά ραντεβού, αφού προσφέρει γρήγορα και εύκολα γεύματα, γευστικά wraps με τορτίγιες ή ανάλαφρα bao buns, σαλάτες αλλά και πιάτα με ζυμαρικά, όπως το ριγκατόνι μπολονέζ με κρέμα πεκορίνο.

Το βράδυ, ο κατάλογος προσφέρει περισσότερες επιλογές, δίνοντας έμφαση στα sushi πιάτα αλλά και στο κρέας -αναζητήστε τη μοναδική Picanha Black Angus για μια ιδιαίτερη εμπειρία φαγητού. Ο σομελιέ Μιχάλης Ξηραδάκης είναι πάντα εκεί για να σας προτείνει το κατάλληλο κρασί που θα συνοδεύσει ιδανικά το δείπνο σας, ενώ ο bar leader Χρήστος Καρβούνης κάνει την τέχνη του cocktail pairing να μοιάζει παιχνιδάκι.

Περισσότερα όταν το επισκεφτούμε.

info
Αγίου Γεωργίου 57, Κορυδαλλός, τηλ. 210 4954154.

Το άρθρο της εβδομάδας