Το Matsuhisa Athens επιστρέφει στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας σε πλήρη ετοιμότητα για να προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές γαστρονομικές βραδιές.

Από την Πέμπτη 28 Μαΐου, το εμβληματικό εστιατόριο με τις κομψές γεύσεις της κουζίνας του Nobu επιστρέφει έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις των fusion ιαπωνικών γεύσεων. Ο χώρος του Matsuhisa έχει προετοιμαστεί κατάλληλα εφαρμόζοντας αυστηρά πρακτικές απολύμανσης, υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές ενώ ειδικό προσωπικό θα φροντίζει να διατηρούνται οι κανόνες υγιεινής και οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια. Το εστιατόριο έχει επίσης ενισχύσει τα πρωτόκολλα καθαριότητας με επιπρόσθετες ενέργειες απολύμανσης και καθαρισμού και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο, μια ημέρα πριν από την έναρξη λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί ειδική απολύμανση.

Στη μαγευτική βεράντα του Matsuhisa, οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας θα απολαύσουν το μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Όσο για τα κοκτέιλ, στην μπάρα του Umi Bar, του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα παρελαύνουν signature cocktails και premium spirits, μέσα από μια λίστα που έχει επιμεληθεί ο bar Manager Χάρης Γεωργόπουλος.

Δείτε επίσης

Κοσμοπολίτικες γιορτές στο Matsuhisa Athens

Nobu Matsuhisa: Η ιστορία του Master Chef του σούσι

Και αυτό το καλοκαίρι βγαίνουμε για sushi και cocktail στο Matsuhisa