Το Rakkan Bar Lounge Restaurant βουτάει βαθιά στις γεύσεις της Euroriental καταγωγής του, χωρίζει την κουζίνα του στα δύο και προτείνει 10 ολοκαίνουρια πιάτα.

RED-SNAPPER

FOIE-GRAS

Με εξαιρετική μαεστρία ο σεφ Γιάννης Σιμωτάς και η ομάδα του συνδυάζουν συνταγές και τεχνικές από τον γευστικό χάρτη της Ανατολής και της Δύσης με μια νέα κάρτα γεμάτη πιάτα που συνδυάζουν εντυπωσιακά την ασιατική με την ευρωπαϊκή γευστική κουλτούρα.

TUNA-FILLET

BLACK-ANGUS-MINI-BUNS-BURGERS

Για του λόγου το αληθές, οι επιλογές περιλαμβάνουν από black cod fish & chips με μπακαλιάρο Αλάσκας, chips από περουβιανές πατάτες και μους ταραμά μπρόκολο, foie gras με τσάτνεϊ μήλο – ginger και πουρέ κάστανου, μοσχαρίσιο ταρτάρ με φασολάκια hericot, ριζότο με μανιτάρια και τρούφα, μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα από ιαπωνικό ουίσκι, baby πατάτες και μανιτάρια κ.ά.

info
Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562, τηλ: 21 0808 7941, www.rakkanrestaurant.gr