Το εστιατόριο Barozzi στη Χώρα της Νάξου εμπλουτίζει το μενού του το φετινό καλοκαίρι, προσθέτοντας ένα νέο μενού γευσιγνωσίας, που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν το σύνολο του μενού του ως μέρος μιας γαστρονομικής εμπειρίας.

Εκτός από τα απολαυστικά μενού γευσιγνωσίας, το εστιατόριο προσφέρει και επιλογές «ζευγαρώματος» κρασιών και τυριών, στις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά τυριά και επιλεγμένα κρασιά υψηλής ποιότητας.

Το Barozzi είναι ιδανικός προορισμός για ζευγάρια, που θέλουν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη βραδιά σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, ενώ προσφέρεται και για ειδικές περιπτώσεις, όπως γενέθλια ή άλλες χαρούμενες συγκυρίες. Το μενού επιμελείται ως consultant chef ο Γκίκας Ξενάκης, ενώ chef de cuisine είναι ο Κωνσταντίνος Βότανος και sous chef ο Γιώργος Φιλιππόπουλος. Αξίζει να δοκιμάσετε σίγουρα και τα cocktails του ταλαντούχου Χρήστου Χουσέα.

Το Barozzi Restaurant & Cocktail Bar, που ξεκίνησε το 2017, στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό ανακαινισμένο κτίριο του 1930. Το κτίριο ανακαινίστηκε από την Aliberti Projects σε συνεργασία με την GFRA Architecture, ενώ το εστιατόριο έλαβε την πιστοποίηση «Aegean Cuisine». Φιλοσοφία του είναι η προώθηση της κουζίνας των Κυκλάδων και της Μεσογείου με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας ελληνικές γεύσεις με μια μοντέρνα προσέγγιση.

info
Χώρα Νάξου, τηλ. 22850 27672, www.barozzinaxos.com

Το άρθρο της εβδομάδας