To bar-restaurant The Royal Monkey στην Κηφισιά υποδέχεται το καλοκαίρι με νέο μενού που υπογράφει ο σεφ Γιάννης Λιόκας.

Σε ένα ζεστό και γεμάτο χρώματα χώρο, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά γευστικά πιάτα και κοκτέιλ, με γεύσεις που ενώνουν τα γαστρονομικά highlights της Ανατολής και της Δύσης. Ειδικότερα, ο executive chef Γιάννης Λιόκας με την ομάδα του, έχουν ετοιμάσει ένα νέο μενού, που ξεκινάει με Tuna ceviche με μαριναρισμένο τόνο, spicy κρέμα από αβοκάντο, αγγρούρι και yuzukosho, Royal steak tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο, Fish & Chips με φρέσκο μπακαλιάρο, σπιτικές τηγανητές πατάτες και aioli με ταραμά και bonito, αλλά και εξαιρετικές σαλάτες όπως Beef spicy salad με λεπτοκομμένο μοσχάρι black anjus, μανιτάρια shitake, φρέσκα σαλατικά και vinaigrette chili-tamarind, αλλά και Asian Slaw με κινέζικο λάχανο, καρότο, κολοκύθι, κάσιους και sesame-oil yuzu dressing.

Tα Bao Buns έχουν την τιμητική τους σε τρεις εκδοχές, με ξεψαχνισμένο χοιρινό, σάλτσα char-siu, πίκλες μουστάρδας και τηγανητό κρεμμύδι, αλλά και με κοτόπουλο και αρνί. Στα κυρίως, οι επιλογές είναι αρκετές και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, American Cheesburger με μπιφτέκι από μοσχάρι black anjus, Beef Brisket με σιγομαγειρεμένο στήθος από μοσχάρι black anjus σε καπνιστή μαρινάδα, αγγούρι σχάρας και σάλτσα βουτύρου με yusu, Chimichurri Steak και Pork Iberico Steak.

Το bar του The Royal Monkey, τοποθετημένο στην καρδιά του μαγαζιού, σερβίρει σε χαλαρή ατμόσφαιρα κοκτέιλ από τον bartender Αναστάσιο Τσάμη. Κάθε πρόταση που θα βρεις στο menu διηγείται και από μια ιστορία από τη γεμάτη ζωή του Βασιλικού Πιθήκου, όπως αυτό με το monkey shoulder malt whisky, σιρόπι ινδικής καρύδας και παλαιωμένο barrel bitter αλλά και αυτό με το gin, campari, citrus, sake, orange bitter, plum green tea & cherry bitter.

info
Λεβίδου 11, Κηφισιά, τηλ. 2108011679.
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 17:00 – 01:00