Το καλοκαιρινό εστιατόριο του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου The Margi χωρίστηκε φέτος στα δύο και πέρα από το γνωστό μας Malabar, μάς συστήνει το Malabar Gastronomy, ένα restaurant in a restaurant, που δίνει έμφαση στις ακόμα πιο δημιουργικές γεύσεις.

Έτσι, μια πιο πριβέ γωνιά του Malabar -ίσα ίσα για 16 άτομα- αποκτά ένα διαφορετικό concept και τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, που ακολουθεί αισθητικά το γενικότερο αποικιακό στυλ του χώρου με άνετους καναπέδες και μαξιλάρες, κεριά και εντυπωσιακούς καθρέφτες δίπλα στην πισίνα με τα υπέροχα day beds.

(D4) Dining - Malabaredited

Σε αυτή την εκλεκτή γωνιά, ο Παναγιώτης Γιακαλής, ο ταλαντούχος σεφ του Μalabar θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει την πιο δημιουργική πλευρά του και να μας παρουσιάσει άκρως ενδιαφέροντα πιάτα σε fixed menus, που θα περιλαμβάνουν 3, 4 ή 6 πιάτα. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι το φοβερό λαβράκι με αλμύρα, καλαμάρι σοτέ και λευκή ταραμοσαλάτα, το μοσχαρίσιο φιλέτο με γλυκάδι και καραβίδα, που συνοδεύεται από νόστιμο πουρέ καρότου με τζίντζερ και τα ψητά βερίκοκα με κρέμα πανακότα και σιροπιασμένο μπριός.

The-Margi1

Σημειώστε ότι τα πιάτα θα αλλάζουν συχνά ώστε να υπάρχουν νέες γευστικές προτάσεις και τα περισσότερα υλικά θα είναι από τη Margi Farm, τη φάρμα που έχουν δημιουργήσει στα Καλύβια Αττικής οι αδελφοί Αγιοστρατίτη, στην οποία καλλιεργούν 100% βιολογικές ντομάτες, κολοκύθια, βερίκοκα, φρέσκια ρίγανη, βασιλικούς, μαρούλια και άλλα πολλά.

info
The Margi, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. για κρατήσεις 210 8929165, www.themargi.gr και www.margifarm.gr
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά. Ωρες λειτουργίας κουζίνας: 19:30-23:00. Τα μενού ξεκινούν από 65€/άτομο.

Το άρθρο της εβδομάδας