Το γνωρίσαμε πέρυσι, στον παλιό χώρο που ήταν τα πρώτα Village Cinemas στο Μαρούσι. Ένας όμορφος χώρος, στον οποίο κυριαρχεί το ξύλο μαζί με το απαλό γκρι, τις τζαμαρίες να ανοίγουν και μια ψηλή μπάρα σε στρατηγική θέση, ώστε να σου επιτρέπει πανοραμική θέα στο χώρο. Το θαλασσινό εστιατόριο Oceano έκανε φέτος, όμως, ένα δυνατό came back.

oceano

oceano3

Αφού πήρε τον χρόνο του να ξεκουραστεί το καλοκαίρι και να αναθεωρήσει μερικά πράγματα, επιστρέφει με νέο μενού που υπογράφει ο νεαρός και ταλαντούχος chef Γιώργος Τσαπάρας. Βασισμένο και πάλι στο ψάρι, αλλά και με κάποια πιάτα sushi (16 στον αριθμό) από τον suchi chef Marvin Galtones, ο νέος κατάλογος του Oceano δείχνει αρκετά ενδιαφέρων.

oceano1

oceano4

Ταρτάρ από λαβράκι ψημένο σε ντομάτα με παντζάρι και μαύρη τρούφα, ceviche με jalapeños, chili, κοκάρι, λάιμ και δυόσμο, γιουβαρλάκια από πεσκανδρίτσα με μυρωδικά σε αφρό λεμονιού και ψαρόσουπα, μουσακάς από μπαρμπούνι και χταπόδι στιφάδο μαγειρεμένο σε κενό αέρος είναι μόνο μερικά από τα πιάτα του. Να αναφέρουμε ότι και η μπάρα του θα παίζει δυνατά με μία λίστα από 12 signature cocktails από τους Εμιλία Δημοπούλου και Θοδωρή Μπούντα. Περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά όταν το επισκεφτούμε από κοντά. Δηλαδή σύντομα!

info
Oceano, Φραγκοκλησιάς 3, Μαρούσι, τηλ. 2106109681-2. Κόστος: € 45-55.
Ανοιχτά και μεσημέρι. Σάββατο μόνο βράδυ. Κυριακή κλειστά.