Η μνήμη είναι γεύση, ήχος, όραση, αφή. Στο νέο nostalgia cocktail bar της Τήνου, το ηλιόλουστο Suntan, οι δημιουργοί και εμπνευστές του Σωτήρης Λυκίδης, Χρήστος Καλλιάνης και Μυρσίνη Σπανέλη, έχουν στόχο να συναρπάσουν τις αισθήσεις μας και να μας μεταφέρουν έστω και για λίγο στα λατρεμένα και παρεξηγημένα 80s, την πιο ντίσκο δεκαετία.

Μετά τη θάλασσα λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μια βουτιά στην εϊτίλα. Γλυκά της νοσταλγίας που θυμίζουν μαμά, cocktails ορόσημα των 80ς, όπως τα long island, sex on the beach και Woo Woo υπό νέα ματιά, αλλά και ένα μενού εξελιγμένου street food και brunch, μπολιασμένο με τοπικά προϊόντα, είναι οι χρονομηχανές που κατασκεύασαν στο Suntan και περιμένουν τους υποψήφιους χρονοταξιδιώτες τους.

Η αισθητική του χώρου, παντρεύει τα παστέλ και την ηρεμία που αποπνέει η κυκλαδίτικη γη με την 80s αισθητική, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό που υπόσχεται πανέμορφα ηλιοβασιλέματα, χαλάρωση μετά τη θερινή ραστώνη της παραλίας, νόστιμες γεύσεις, και ήχους και μουσικές μιας άλλης εποχής.

Δείτε επίσης:

Coyoacan playa: Λατινοαμερικάνικες γεύσεις δίπλα στο κύμα

Vertigo Pool Club: Βουτιές στο St. George Lycabettus

To Beefbar Athens επιστρέφει δυναμικά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα