Το εστιατόριο των νοτίων προαστίων ετοιμάζει ξανά τα θαλασσινά πιάτα του και μάς τα προσφέρει μέσω delivery και take away.

Η ομάδα του Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar, αφού έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι η γεύση των πιάτων μπορεί να μείνει αναλλοίωτη κατά τη μεταφορά, ξεκίνησε τα «ταξίδια» των μεζέδων, με delivery και take away.

Στην κουζίνα ο Ξενοφώντας Κατσιμαγκλής με τον Μίλτο Γιάννου και τον Παναγιώτη Λιατόπουλο ετοιμάζουν καθημερινά ceviche και καρπάτσιο, sushi, μαγειρευτά με ό,τι καλό βγάζει η θάλασσα, rissoti και pasta. Ενδεικτικά στο μενού βρίσκουμε λακέρδα παστωμένη σε ανθό αλατιού με τουρσί κουνουπίδι, γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχωρμες πιπεριές, ceviche καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου, κλασσική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω wolt και e-food, ενώ εάν μένετε κοντά και θέλετα να κάνετε μία βόλτα μέχρι το χώρο τους, το κατάστημα εξυπηρετεί και take away.

info
Ποσειδώνος 14, Βούλα, τηλ. 210 8990152.

Δείτε επίσης:
The Birdman Smash: Tα συστατικά της επιτυχίας του sold out burger

By the Glass: Takeaway, delivery, κάβα και chef at home με sommelier!

Η Σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη μιλάει για την «ψυχολογία της γαστρονομίας» στο Harvard