Το εντυπωσιακό Αβαντίς Cellar Door, στο Κοντοχώρι Φηρών, φέτος ανοίγει τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και αρμονία φαγητού – κρασιού.

Μάλιστα φέτος, συνεργάζονται και με τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, ο οποίος τιμά τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Το μενού που έχει σχεδιάσει, μοσχοβολάει Ελλάδα και είναι σε απόλυτη αρμονία με τα κρασιά του κτήματος Αβαντίς. Για να πάρετε μια γεύση, στο μενού βρίσκετε σαρδέλες με το χαρουπόψωμο, λουκουμά φέτας με σορμπέ κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης, λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης με κρεμμυδάκια, λαβράκι με χόρτα του βουνού σβησμένα σε Ασσύρτικο και μουσακά.

To Cellar Door θα λειτουργήσει από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, καθημερινά προσφέροντας την ολοκληρωμένη ελληνική φιλοξενία, με το εγκάρδιο απρόσκοπτο καλωσόρισμα, σε ένα διαφορετικό μοντέλο Οινοτουρισμού, εντελώς πρωτοποριακό και διαδραστικό. Ο επισκέπτης μετά την ξενάγηση στην υπόγεια κάβα των βαρελιών, επιλέγει την επιθυμητή γευστική δοκιμή ανάμεσα από 4 διαφορετικά πακέτα, ενώ έχει την ευκαιρία να γευματίσει στην ησυχία της κυκλαδίτικης αυλής με ελληνικές σύγχρονες γεύσεις και μεσογειακές πινελιές.

Η επίσκεψη ολοκληρώνεται με την πιο μοναδική εμπειρία που μπορεί να έχει σε οινοποιείο, καθώς στην αυλή, έχει αφιερωθεί ένας χώρος ευεξίας, όπου προσφέρεται ένα τελετουργικό σταφυλοθεραπείας προσώπου και χεριών από έμπειρη αισθητικό, με τα Lenga, τα αντιοξειδωτικά grape spa καλλυντικά του οινοποιείου. Σημειώστε επίσης, ότι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Lenga Grape Spa, εξυπηρετεί παραγγελίες για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

info
Cellar Door, Κοντοχώρι Φηρών, Σαντορίνη, τηλ. 2286023140, www.avantissantorini.com
Ωράριο λειτουργίας Ιούλιος – Οκτώβριος 2020: Δευτέρα – Κυριακή (ξενάγηση & γευστική δοκιμή) 11:00-20:00 / Ωράριο εστιατορίου: 13:00-20:00.