Το εστιατόριο του Ψυρρή, που έχει μπει στη λίστα με τα 50 καλύτερα μέρη για BBQ στην Ευρώπη του «Big 7 Travel», ανανέωσε το μενού του τώρα το φθινόπωρο, με ποικιλία ψητών προτάσεων και όχι μόνο.

Στις νέες προσθήκες του μενού, βρίσκουμε το 100% καπνιστό μοσχαρίσιο burger από μοσχάρι Σερρών, που σιγοκαπνίζεται medium rare στο smoker και τελειώνει πάνω στις φλόγες του ξυλόφουρνου πριν βρει τη θέση του ανάμεσα στο βουτυράτο brioche ψωμάκι, με white BBQ sauce, καραμελωμένα κρεμμύδια, cheddar και fondue τυριών. Όπως υπόσχονται, αυτό το burger θα μας κάνει να αναφωνήσουμε «Holy Cow».

Τη δική του θέση στον κατάλογο αποκτά το γνωστό – άγνωστο «Μυστικό Burger», που δεν χρειάζεται πλέον μυστικό κωδικό για να το απολαύσει κάποιος. Το όνομα αυτού Β.Μ.F και αποτελείται από 2 λεπτά μπιφτεκάκια από μοσχάρι Σερρών, brisket, pulled pork, τηγανητό pork belly, cheddar και καραμελωμένα κρεμμύδια. Στο μενού βρίσκουμε επίσης, Βaby Back Ribs που είναι ολόκληρη πλευρά από χοιρινά παϊδάκια που σιγοκαπνίζεται για 8 ώρες, το Bloody Po’ Mary -ένα ορεκτικό που πίνεται και τρώγεται ταυτόχρονα, Sliders που αποτελούνται από 3 mini βουτυράτα brioche με μοσχάρι, fried chicken και pulled pork και Brisket Ramen Bowl. Δίπλα τους και ένα Vegan Βurger που σερβίρεται ανάμεσα σε αφράτο πατατόψωμο μαζί με χειροποίητη vegan mayo.

info
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου Ψυρρή, τηλ. 210 3234672.

Δείτε επίσης:
Γαλλία: 1 στους 4 περιορίζει το φαγητό λόγω φτώχειας

Μία πλατφόρμα δίνει online διέξοδο σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Κορωνοϊός – Salt Bae: Λουκέτο σε εστιατόριο για μη τήρηση των μέτρων