Είσαι φαν του διάσημου μεξικάνικου ποτού; Τότε σίγουρα ξέρεις ότι η τεκίλα δεν έχει μόνο ένα είδος. Ή μήπως όχι; Ρίξε μια ματιά στα 4 είδη τεκίλας για να μη σε πιάνουν αδιάβαστο.

* Blanco (Λευκή ή ασημένια): Καθαρή, άχρωμη τεκίλα, μη ωριμασμένη.

* Oro (Χρυσή): Συνήθως χρωματισμένη και αρωματισμένη με καραμέλα ή και άλλα πρόσθετα. Μη ωριμασμένη.

* Reposado: Ωριμασμένη από 2-12 μήνες σε μεγάλα ή μικρά δρύινα βαρέλια. Με ανοιχτό χρυσό χρώμα.

* Anejo (Παλαιωμένη): Ωριμασμένη για 1 χρόνο τουλάχιστον σε δρύινα παλιά βαρέλια bourbon ή cognac μέγιστης χωρητικότητας 600 λίτρων. Με σκούρο χρυσό τόνο.

Δες παρακάτω και μια ιδιαίτερα απολαυστική συνταγή με τεκίλα!

Bloody Margarita

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr