Το wagamama παρουσίασε το ανανεωμένο και φρέσκο καλοκαιρινό του μενού σε μια ξεχωριστή βραδιά που οργανώθηκε στο κατάστημα της Kηφισιάς. Με την προσθήκη περισσότερων επιλογών για vegetarians και vegans, αλλά και νέων συνταγών είναι σίγουρο ότι το νέο μενού θα ικανοποιήσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

TV2_7080

H κατηγορία των συνοδευτικών γίνεται πλουσιότερη αφού έχουν προστεθεί πέντε νέα πιάτα από τα οποία ξεχωρίζει γευστικά το bang bang cauliflower, αλλά και τα ανανεωμένα hirata buns που πλέον σερβίρονται δυο σε κάθε πιάτο.

Στην παραδοσιακή κατηγορία ράμεν προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς ζωμούς και μαζί το απολαυστικό shirodashi ramen με αργοψημένο χοιρινό σε πλούσιο ζωμό. Στην κατηγορία donburi ξεχωρίζει η επιστροφή των αγαπημένων koumi donburi ενώ δυο ιδιαίτερα ποιοτικές συνταγές, το steak bulgogi και το grilled duck donburi, εμπλουτίζουν την κατηγορία omakase.

TV2_6986

Tέλος, αξίζει να σημειώσουμε την προσθήκη της δροσερής super raw salad με κινόα και αβοκάντο και τους δύο νέους χυμούς power και repair που δημιουργήθηκαν από την ομάδα του wagamama για να αναζωογονήσουν τους επισκέπτες πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα τους.

Info
Λεωφ. Κηφισίας, Αθήνα, τηλ. 21 0683 6844/ Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 21 0801 3100