Οι απανταχού φαν της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια» παρακολούθησαν πρόσφατα το συγκινητικό reunion, το οποίο μάλιστα είναι υποψήφιο και για 4 βραβεία EMMY. Εμείς θυμόμαστε αξέχαστες στιγμές της σειράς που έχουν μείνει στην ιστορία! Μια από αυτές είναι η αποτυχημένη προσπάθεια της Τζένιφερ Άνιστον, της τηλεοπτικής Ρέιτσελ, να ετοιμάσει ένα γλυκό για τη γιορτή των Ευχαριστιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι σελίδες του βιβλίου των συνταγών είχαν κολλήσει μεταξύ τους με αποτέλεσμα να φτιάξει ένα trifle το οποίο όμως, πέρα από γλυκά στοιχεία, είχε μέσα και… κρέας! Έφτιαξε, λοιπόν, έναν συνδυασμό ενός παραδοσιακού αγγλικού γλυκού, του trifle, με μια πίτα του βοσκού, που είχε μέσα κρέας.

O πρώτος που το δοκίμασε ήταν ο Ρος, ο David Swimmer, ο οποίος είπε ότι «έχει γεύση ποδαρίλα»! Από την άλλη, όλοι θυμόμαστε την αντίδραση του Τζόι – του λιχούδη της παρέας, που το βρήκε υπέροχο! «Η κρέμα πολύ νόστιμη, η μαρμελάδα πολύ ωραία, το κρέας πολύ ωραίο», είχε πει χαρακτηριστικά!

Πρόσφατα, όμως, o τηλεοπτικός Τζόι, ο κατά κόσμον Matt Le Blanc, αποκάλυψε σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη όλο το παρασκήνιο πίσω από το συγκεκριμένο επεισόδιο. Πρώτον, το γλυκό που έφαγαν δεν ήταν παρά ένα μείγμα σαντιγί με μπανάνα. Προφανώς και δεν θα δοκίμαζαν γλυκό με κρέας! Ωστόσο, αυτό που έφαγε τελικά ο Τζόι ήταν ακόμη πιο αηδιαστικό! Και μάλιστα εν αγνοία του! Όταν γύριζαν τη σκηνή, διέκοψαν αρκετές φορές καθώς οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

«Το πιάτο ήταν πολύ γεμάτο. Και ο Ρος έτρωγε και είχε γεμίσει το στόμα του και δεν μπορούσε να φάει όλο το γλυκό. Οπότε άρχισε να γελάει. Τότε σταματήσαμε το γύρισμα». Όταν σταμάτησαν το γύρισμα για κάποια λεπτά, ο Matt Le Blanc είχε αλλού την προσοχή του και δεν είδε ότι ο David Swimmer έφτυσε στο πιάτο το γλυκό που δεν είχε καταφέρει να φάει. Όταν συνέχισαν τη σκηνή, ο Τζόι πήρε ένα μέρος από το γλυκό του Ρος και το έβαλε στο πιάτο του. Κανείς από τους συμπρωταγωνιστές του δεν του είπε κάτι! Άδειασε σχεδόν όλο του το πιάτο και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)


Όταν ο Τζόι έφαγε το γλυκό, ουσιαστικά δοκίμασε τα αποφάγια του Ρος! Πόσο αηδιαστικό! Και μάλιστα κανείς δεν του το είπε! Το κατάλαβε πολύ αργότερα, όταν έβλεπαν τις σκηνές των γυρισμάτων, πριν το μοντάζ του επεισοδίου…

Δείτε επίσης:
Τα Φιλαράκια επιστρέφουν: Τα αγαπημένα φαγητά των πρωταγωνιστών

Βρήκαμε πόσο καφέ ήπιαν οι πρωταγωνιστές στα «Φιλαράκια»

Η Μόνικα από «Τα Φιλαράκια» μαγειρεύει ψάρι με ντοματίνια