Αν έχεις οργανώσει ποτέ πάρτι στο σπίτι, τότε σίγουρα θα σε έχει απασχολήσει το ερώτημα «Πόσες πίτσες να παραγγείλεις». Η απάντηση είναι μία και καλή. Και πιο συγκεκριμένα, αυτή η πίτσα, που μπορεί να ταΐσει μέχρι και 70 άτομα!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Mama’s & Papa’s Pizzeria®️ (@bigmamasnpapas) on

Η πιτσαρία Big Mama’s & Papa’s Pizzeria στην Καλιφόρνια, φτιάχνει τις πιο μεγάλες πίτσες που έχουμε δει! Για να σού δώσουμε να καταλάβεις, μια μεγάλη μέση πίτσα είναι 16 ίντσες, ενώ αυτή είναι 54! Εάν την λιγουρεύεσαι, καλό θα ήταν να την παραγγείλεις μία μέρα πριν. Θα πρέπει επίσης να σού πούμε ότι η συγκεκριμένη πίτσα δεν μπορεί να «ταξιδέψει» πολύ μακριά λόγω… μεγέθους (!), όποτε οι περιοχές που μπορεί να γίνει delivery είναι περιορισμένες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Mama’s & Papa’s Pizzeria®️ (@bigmamasnpapas) on

Η αλήθεια είναι ότι αν θέλεις να την απολαύσεις, θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη! Η απλή πίτσα με σάλτσα και τυρί κοστίζει $299,99 ενώ κάθε επιπλέον υλικό θα σού κοστίσει $19,99. Εάν πάλι επιθυμείς η πίτσα σου να είναι έξτρα τυρένια θα πρέπει να δώσεις άλλα $34,99!

Σύμφωνα με το Food Insider, η Giant Sicilian πίτσα ξεκινά με πάνω από 9 κιλά ζύμη. Στη συνέχεια, ο ψήστης προσθέτει 2,2 κιλά τυρί και 1,3 κιλά πεπερόνι. Μόλις ψηθεί και το τυράκι λιώσει, η πίτσα κόβεται σε 200 τετράγωνα κομμάτια. Για να φτάσει στο σπίτι σου, φορτώνεται σε σμαρτάκι και πιο συγκεκριμένα σε «κούτι» στην οροφή.