Οι γάμοι έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι τούρτες είναι από τυριά, οι ανθοδέσμες από φαγητά… Τόσες αλλαγές και όλες τόσο περίεργες.

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μας έχει να κάνει πάλι με γαμήλια ανθοδέσμη και αυτή τη φορά τη θέση των κλασικών τριαντάφυλλων έρχονται να πάρουν οι κοτομπουκιές! Σωστά διαβάσατε, μία νύφη κράτησε ανθοδέσμη από πρασινάδες και παναρισμένες κοτομπουκιές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Spetz (@jspetz) στις

Το περιστατικό συνέβη σε γάμο στην Αμερική και τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η παράνυμφος και ξαδέρφη της νύφης. Μάλιστα, ήταν εκείνη και όχι ο γαμπρός που προσέφερε στη νύφη αυτή την περίεργη ανθοδέσμη, κάνοντας της έκπληξη.

Η ιστορία πίσω από τη χιουμοριστική αυτή κίνηση έχει να κάνει κυρίως με το επίθετο του γαμπρού που είναι Tyson, καθώς έτσι ονομάζεται και μία αμερικάνικη εταιρεία τροφίμων (Tyson Foods) που έχει στην γκάμα της κοτομπουκιές. Η παράνυμφος, λοιπόν, επικοινώνησε με την εταιρεία και μαζί δημιούργησαν την πρωτότυπη ανθοδέσμη. Στις φωτογραφίες φαίνεται η νύφη ενθουσιασμένη με το δώρο της, αλλά την ίδια στιγμή ο γαμπρός κρύβει δίπλα το πρόσωπο του και δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε αν το διασκέδασε ή θύμωσε με το αστείο για το επίθετο του.

Η εταιρεία Tyson Foods πάλι φαίνεται ότι εκτίμησε πολύ την κίνηση της παρανύμφου και έτσι αποφάσισε να κάνει δώρο γάμου στους νεόνυμφους δωρεάν κοτομπουκιές για έναν χρόνο!

Το άρθρο της εβδομάδας