Μία πιτσαρία βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να βοηθήσει να βρεθούν κατοικίδια ζώα που έχουν χαθεί. Αποφάσισαν να κολλάνε τις αφίσες τους, πάνω στα κουτιά της πίτσας.

Η ιδέα ανήκει στην πιτσαρία «Angelo’s Pizza», στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου ο ιδιοκτήτης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στα ζώα και ήθελε με κάθε τρόπο να βοηθήσει την επανασύνδεση όσων έχουν χαθεί με τους ιδιοκτήτες τους. Μάλιστα, επειδή και ο ίδιος είχε χάσει τη γάτα του λίγο καιρό πριν, ήξερε πόσο άσχημη είναι αυτή η περίοδος.

Όταν λοιπόν έπεσε πάνω σε μία ανακοίνωση για μία χαμένη γάτα στο Facebook, σκέφτηκε ότι τα κουτιά της πιτσαρίας του θα μπορούσαν να βοηθήσουν, διαδίδοντας το μήνυμα σε πολύ κόσμο. Επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του κατοικίδιου και της είπε ότι αν ήθελε μπορούσε να του πάει φυλλάδια με τη φωτογραφία του ζώου και στοιχεία επικοινωνίας, για να τα κολλήσει πάνω στα κουτιά. Η ιδιοκτήτης ανταποκρίθηκε με χαρά και ευτυχώς η ιστορία της είχε χαρούμενο τέλος, μιας και βρήκε τη γάτα της.

Όπως αποδείχθηκε αυτή η ιστορία ήταν μόνο η αρχή. Πλέον τα Angelo’s Pizza έχουν επεκτείνει την καμπάνια, ανακοινώνοντας ότι θα φιλοξενούν φυλλάδια τόσο από την πόλη τους όσο και από άλλες κοντινές πόλεις. Μάλιστα, έχει εμπνεύσει και άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στο Νιου Τζέρσεϊ να κάνουν κάτι ανάλογο.

Δείτε επίσης: Εστιατόριο φτιάχνει πίτσα ειδικά για σκύλους