Η Warner Bros. ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου εστιατορίου, που θα έχει θέμα του το Μπάτμαν και θα ονομάζεται Park Row. Το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει στο Λονδίνο την άνοιξη του τρέχοντος έτους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Park Row (@parkrowlondon) on


Ειδικότερα, φαίνεται πως η Warner Bros μετά από τις εκδρομές στα πιο δημοφιλή στούντιο της ξεκίνησε τη δημιουργία διαφορετικών τουριστικών προορισμών με επίκεντρο τα μεγαλύτερα «μπραντ». Για παράδειγμα, το franchise του Χάρι Πότερ έχει επεκταθεί στα ψυχαγωγικά πάρκα των Universal Studios,σε ένα θεατρικό έργο στο Μπρόντγουεϊ και σε ένα νέο κατάστημα του Χάρι Πότερ, το οποίο ανοίγει στη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι. Σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, αποφασίστηκε να ανοίξει και το εστιατόριο Μπάτμαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Park Row (@parkrowlondon) on


Το εστιατόριο θα στεγάζεται στο υπόγειο ενός κτιρίου που θα δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι μπαίνει στα άδυτα του Batcave.Το εστιατόριο αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες την άνοιξη και διαθέτει διαφορετικές «γωνιές» εμπνευσμένες από χαρακτήρες του σύμπαντος του Μπάτμαν, όπως το Iceberg Lounge του Πιγκουίνο. Σύμφωνα με το Forbes, το εσωτερικό του εστιατορίου θα αποτελείται από τρία διαφορετικά μπαρ και πέντε διαφορετικούς θεματικούς χώρους για φαγητό. Το καθένα από τα δωμάτια έχει διαφορετικό μενού ενώ οι τιμές κυμαίνονται στα 50 περίπου ευρώ το άτομο. Τέλος, φαίνεται ότι το πιο  ακριβό μενού του εστιατορίου θα το συναντήσει κανείς στο χώρο, που θα λέγεται «Monarch Theater» με τις τιμές να αγγίζουν τα 145 ευρώ το άτομο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Park Row (@parkrowlondon) on