Στην εποχή των selfies φαίνεται ότι θέλουμε να βλέπουμε τη φωτογραφία μας παντού, ακόμη και πάνω στο φαγητό μας.

Κάποτε η τάση της φωτογραφίας στο φαγητό περιοριζόταν στην αποτύπωση της φωτογραφίας παιδιών πάνω στις γενέθλιες τούρτες τους (κάπως ανατριχιαστικό βέβαια, όταν έδινες σε κάποιον το κομμάτι με τα μάτια του παιδιού σου). Στη συνέχεια ήρθαν οι φωτογραφίες πάνω στο αφρόγαλα του cappuccino, ενώ έχουμε δει και selfies σε pancakes, αλλά και σε ψωμί του τοστ.

Τελευταία μας ανακάλυψη, τα bao buns που μπορούν πάνω στο αφράτο λευκό ψωμάκι τους να αποκτήσουν μια στάμπα με τη φωτογραφία μας! Τα Manga Bao, όπως ονομάζονται, σερβίρονται στο ασιατικό εστιατόριο Yuu Kitchen, που βρίσκεται στο Λονδίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yuu Kitchen Restaurant (@yuu_kitchen) στις

Για να το φτιάξουν, τυπώνουν τη φωτογραφία κάθε πελάτη σε ριζόχαρτο, χρησιμοποιώντας φυσικά βρώσιμο μελάνι και στη συνέχεια με τη βοήθεια του ατμού την κολλάνε πάνω στο ψωμάκι. Βέβαια, επειδή δεν είναι και η πιο απλή διαδικασία, όποιος πελάτης θέλει να χαζεύει το είδωλο του πάνω στο ψωμάκι πριν το φάει, θα πρέπει να στείλει τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα τη φωτογραφία του στο εστιατόριο, μέσω email. Εναλλακτικά, θα πρέπει να συμβιβαστεί με ένα bao bun που αντί για τη δική του φωτογραφία θα έχει την εικόνα κάποιου ήρωα κόμικ, που επίσης ετοιμάζουν στο εστιατόριο.