Με την χαλάρωση του lockdown στη Μεγάλη Βρετανία, τα καταστήματα εστίασης που πρόκειται να λειτουργήσουν ξανά στις αρχές Ιουλίου, αναζητούν τους δικούς τους πρωτότυπους τρόπους να τηρούν τα μέτρα προστασίας, αλλά και να προσελκύουν νέους πελάτες.

Ένα μπαρ στο Λονδίνο, εκμεταλλευόμενο το «πράσινο» προφίλ του, αφού είναι διακοσμημένο με πολλά λουλούδια και πρασινάδες, αποφάσισε να ντύσει το προσωπικό του ως μελισσοκόμους, βάζοντας στη λίστα του και κοκτέιλ με βάση τα βότανα. Πρόκειται για το μπαρ «Mr Fogg’s House of Botanicals», που οι ιδιοκτήτες του θέλησαν να δώσουν μια πιο εύθυμη νότα στα αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που θα πρέπει να ακολουθούν μετά την άρση του lockdown.

Το προσωπικό λοιπόν, θα φοράει πλέον λευκές στολές μελισσοκόμων και κάτω από τα καπέλα τους τις αναγκαίες μάσκες. Δεν ξέρουμε αν οι νέες στολές είναι άνετες, σίγουρα πάντως είναι πρωτότυπες.

Σημειώνεται ότι τα άλλα μέτρα που θα πρέπει να ακολουθεί το μπαρ περιλαμβάνουν συχνή θερμομέτρηση του προσωπικού, ενώ σε πολλά σημεία εντός του μπαρ έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά.

Φωτογραφίες: Mr Fogg’s House of Botanicals facebook page

Δείτε επίσης:
Εστιατόριο στο Βέλγιο ανοίγει ακολουθώντας τις «10 Corona εντολές»

Εστιατόριο στην Αυστραλία βάζει χάρτινες φιγούρες στα άδεια τραπέζια

Café στη Γερμανία μοίρασε τα πιο περίεργα καπέλα για να τηρούνται οι αποστάσεις