Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης μας έχουν αφήσει άφωνους με τις προτάσεις τους για να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών, μετά την άρση του lockdown.

Στην Ολλανδία είδαμε να λειτουργούν γυάλινα «κλουβιά» για απομόνωση των τραπεζιών μεταξύ τους, ενώ στις ΗΠΑ ένα εστιατόριο γέμισε τα άδεια τραπέζια με κομψά ντυμένες κούκλες βιτρίνας. Η πρόταση της Γερμανίας πάλι, είναι κάτι περίεργα καπέλα που επάνω τους έχουν κολλημένα σε σταυρωτό σχήμα από δύο «μακαρόνια κολύμβησης», όπως είναι γνωστά τα κυλινδρικά σωσίβια που χρησιμοποιούν κυρίως τα παιδιά όταν μαθαίνουν μπάνιο στο κολυμβητήριο.

Η ιδέα ανήκει στο Café Rothe στην πόλη Σβέριν της Βόρειας Γερμανίας και σκοπό έχει να τηρούν οι πελάτες τις αποστάσεις μεταξύ τους. Στην ουσία δηλαδή, αυτά τα πολύχρωμα και πραγματικά αστεία καπέλα τους δείχνουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πόση απόσταση πρέπει να έχουν μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι ότι δίνει μια καλή αφορμή για γέλιο και σε όσους δέχονται να τα φορέσουν αλλά και σε όσους απλά τους βλέπουν, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Δείτε επίσης:
Αρκουδάκια γεμίζουν τις άδειες θέσεις σε εστιατόριο της Ταΐλάνδης!

Σεφ προτίθεται να γεμίσει τα άδεια τραπέζια με κούκλες βιτρίνας μετά την άρση του lockdown!

Εστιατόριο με γυάλινα «κλουβιά» στην Ολλανδία λόγω κορωνοϊού