Το πρωινό είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας γεύματα μέσα στη μέρα. Ποτέ δεν ξέρουμε όμως τι να πρωτοδιαλέξουμε για να απολαύσουμε. Η αιώνια αυτή «πάλη» μέσα μας επιτέλους σταμάτησε χάρη στο νέο υβρίδιο φαγητού, το croiffle.

Πρόκειται για ένα αρτοσκεύασμα που συνδυάζει κρουασάν και βάφλα (croissant + waffle) και έχει τρελάνει τους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι περιμένουν ώρες στην ουρά για να το απολαύσουν στο Godiva Cafe. Στο μενού μπορεί κανείς να το βρει στην αλμυρή αλλά και στη γλυκιά εκδοχή του, γεμισμένο με ένα σωρό καλούδια: Τυρία, ζαμπόν και ελβετικό τυρί, μπέικον, αβγό και γκούντα, λουκάνικο, αβγό και τυρί για τους λάτρεις των αλμυρών γεύσεων. Οι λιχούδηδες της παρέας μπορούν να το απολαύσουν γεμιστό με σοκολάτα γάλακτος ή υγείας.

Σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι από τα παραπάνω, να σε ενημερώσουμε ότι το εν λόγω καφέ μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι νομίζεις. Έχει 40 καταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, όπως το Λονδίνο, την Κωνσταντινούπολη και την Σανγκάι.

Το άρθρο της εβδομάδας