Πόσο μακριά μπορεί να σε πάει 1 μόνο εισιτήριο αεροπλάνου και μάλιστα χωρίς να απογειωθείς ποτέ; Σου ακούγεται παράλογο; Και που να ακούσεις την απίστευτη ιστορία ενός Κινέζου επιβάτη που “έβαλε” τα γυαλιά σε αεροπορική εταιρεία, κερδίζοντας δωρεάν γεύμα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η ιστορία έχει ως εξής, ένας άνδρας αγόρασε εισιτήριο πρώτης θέσης της αεροπορικής εταιρείας China Eastern Airlines, στο αεροδρόμιο Xi’an στην Κίνα, το οποίο φυσικά του έδινε και πρόσβαση στο lounge της εταιρείας, όπου οι επιβάτες μεταξύ των άλλων παροχών τους έχουν και δωρεάν γεύμα.

Ο πονηρός αυτός επιβάτης, λοιπόν, πήγε στο lounge της αεροπορικής εταιρείας εντός του αεροδρομίου τη μέρα της πτήσης του, απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα και στη συνέχεια πήγε και άλλαξε το εισιτήριο του για την επόμενη μέρα. Το θέμα είναι όμως ότι μάλλον το γεύμα του άρεσε τόσο ώστε αποφάσισε να το κάνει ξανά και για την ακρίβεια 300 φορές σε ένα χρόνο! Κάποια στιγμή κάτι υποψιάστηκαν στην αεροπορική εταιρεία για τις συνεχείς αλλαγές στην ημερομηνία (τους πήρε αρκετό καιρό βέβαια) και ξεκίνησαν να το ερευνούν. Ο επιβάτης όμως δεν πτοήθηκε καθόλου, μιας και απλά ακύρωσε το εισιτήριο του και πήρε πίσω και όλο το ποσό που είχε δώσει για να το αγοράσει! Φοβερό;

Δείτε επίσης:
Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το φαγητό αεροπλάνου