Ξέρουμε πως όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, δεν παραγγέλνουμε ποτέ delivery από αλληλεγγύη στους εργαζόμενους. Κάπως έτσι, φαίνεται πως σκέφτηκε ένας άνδρας που εν μέσω χιονόπτωσης ξεκίνησε να πάει ο ίδιος να παραλάβει το φαγητό του, ωστόσο βρήκε το αγαπημένο του εστιατόριο κλειστό.

Συγκεκριμένα, στον Καναδά, έπεσαν μεγάλες ποσότητες χιονιού το τελευταίο διάστημα, που σε κάποιες περιπτώσεις το ύψος ξεπερνούσε και το μισό μέτρο. Παρόλα αυτά, εκείνος ο άνδρας πήγε να πάρει φαγητό από το αγαπημένο του εστιατόριο.

Σε video από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, φαίνεται να φτάνει με δυσκολία στην είσοδο του μαγαζιού όπου καταλαβαίνει ότι είναι κλειστό. Η απογοήτευσή του είναι τέτοια που πέφτει στα γόνατα, με την εικόνα του να συγκινεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ψάχνει να τον βρει.

«Στον πιστό μας πελάτη: Δεν ξέρουμε ποιος είσαι, αλλά σε ψάχνουμε. Λυπούμαστε που το εστιατόριό μας ήταν κλειστό. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σου και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα. Ότι και αν είχες στο μυαλό σου να φας σήμερα, αυτό θα στο κεράσουμε εμείς», αναφέρει η ανάρτηση στον λογαριασμό της επιχείρησης στο Instagram.

 

Δείτε επίσης:
Βρήκαμε τις καλύτερες τούρτες του Instagram

Ρωσική αεροπορική εταιρεία κάνει delivery τα γεύματά της

Κορωνοϊός- Κολομβία: Delivery φαγητού από ρομπότ