Ποιος θα το φανταζόταν ότι το γάλα θα μπορούσε να μπει στο ίδιο ποτήρι με την Coca Cola; Και όμως κάποιοι όχι μόνο το σκέφτηκαν αλλά έκαναν πράξη αυτό τον περίεργο συνδυασμό και πλέον η τάση μοιάζει να κατακλύζει τα social media.

Για την ακρίβεια, στο Instagram έχουν ανέβει αρκετές φωτογραφίες του από ποτήρια με γάλα και αναψυκτικά τύπου cola. Στο Twitter πάλι, εκτός από φωτογραφίες βρίσκουμε και δεκάδες σχόλια χρηστών, που είτε απλά επιβεβαιώνουν ότι έχουν δει ή δοκιμάσει αυτό τον ασυνήθιστο συνδυασμό είτε σπεύδουν να δηλώσουν πόσο αηδιασμένοι είναι και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει τέτοιο ρόφημα -δεν μπορούμε να πούμε ότι διαφωνούμε απόλυτα με τους τελευταίους.

Βέβαια, δεν λείπουν και οι υποστηρικτές. Μάλιστα, ένας χρήστης που φαίνεται ότι δεν το έχει δοκιμάσει σημειώνει ότι κατά τη γνώμη του μάλλον η γεύση του θα θυμίζει ice cream soda φτιαγμένο με αναψυκτικό αντί για σόδα.

Για να πούμε την αλήθεια δεν είμαστε αρκετά τολμηροί ώστε να το δοκιμάσουμε και να σας μεταφέρουμε τις γευστικές εντυπώσεις μας. Από την άλλη, όποιος από εσάς είναι αρκετά θαρραλέος, περιμένουμε φωτογραφίες και σχόλια!

Δείτε επίσης:
Στην Αμερική βάζουν στην Coca-Cola… φιστίκια!