Πώς σας ακούγεται ένα δείπνο κάτω από τη θάλασσα; Τρομάζετε στην ιδέα ή σας αρέσει; Αν βρεθείτε πάντως στις εξωτικές Μαλδίβες ξανασκεφτείτε το σοβαρά, γιατί καθόλου δεν αστειευόμαστε…

estiatorio2_olivemagazine.gr

Φανταστείτε η ζωή να σας επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις εξωτικές Μαλδίβες. Να αποφασίσετε να βάλετε βατραχοπέδιλα, μάσκα και μπουκάλες και να καταδυθείτε με θάρρος και περιπετειώδη διάθεση στα σμαραγδένια νερά. Κι εκεί που θα κολυμπάτε αμέριμνοι δίπλα σε ψάρια και ψαράκια, σε κοράλια και τροπικά κοχύλια να πέσετε πάνω με ένα εστιατόριο-ενυδρείο, μέσα στο οποίο απολαμβάνουν το δείπνο τους κάποιοι τυχεροί… Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Βυθισμένο κυριολεκτικά 5 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, το εστιατόριο Ithaa δίνει την εντύπωση στους τυχερούς που δειπνούν εκεί ότι βρίσκονται μέσα σε ενυδρείο απολαμβάνοντας τη γαλήνη που εκπέμπει το περιβάλλον. Το μενού φυσικά που προτείνεται και τα αντίστοιχα κρασιά συμπληρώνουν την πολυτελή εμπειρία. Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται σαφώς στη λίστα με τα ακριβότερα εστιατόρια παγκοσμίως.

estiatorio3_olivemagazine.gr