Του κόσμου τα παράξενα συγκεντρώνονται όλα στο μακρινό Τόκιο: Από εστιατόρια για γυμνιστές μέχρι μαϊμούδες σερβιτόροι. Το τελευταίο ανορθόδοξο επιχειρηματικό project, που έκανε τον τελευταίο καιρό το γύρο του διαδικτύου είναι μία καφετέρια αφιερωμένη στις γυναίκες και μάλιστα στους…μηρούς τους!

thigh cafe3

Ο λόγος για το World of Thighs Photography Cafe, το οποίο σχεδιάστηκε ως προέκταση των εκθέσεων του Ιάπωνα φωτογράφου, Yuria, του οποίου τον φακό εδώ και χρόνια ελκύουν οι γυναικείοι μηροί. Το καφέ εσωτερικά είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες από το πορτφόλιο του, καθώς και με πρωτοδημοσιευόμενες φωτογραφίες του από φωτογράφιση που έκανε προσφάτως στη νήσο Γκουάμ του Ειρηνικού. Οι φωτογραφίες όμως δεν θα είναι οι μόνες οι οποίες θα αποτίουν φόρο τιμής στην ομορφιά του γυναικείου φύλλου. Αν κρίνει κανείς από τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι οργανωτές, κάποια πιάτα θα σερβίρονται με διακόσμηση σε σχήμα γυναικείων μηρών, αν και δεν είναι σαφές το κατά πόσο αυτή θα είναι βρώσιμη ή όχι.

thigh-cafe-Tokyo3-750x592

Πρωτότυπο; Κολακευτικό; Σεξιστικό; Δεν είμαστε σίγουροι -αν και κλείνουμε προς το τελευταίο-. Όσοι ωστόσο θέλουν να το επισκεφθούν θα πρέπει να βιαστούν, καθώς το καφέ θα παραμείνει ανοικτό από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.