Σίγουρα, αγοράζοντας μία σως το τελευταίο πράγμα που θα φανταζόσουν είναι πως θα έβρισκες μέσα είναι μια νυχτερίδα! Αυτό, όμως φαίνεται να συνέβη σε μια οικογένεια στην Κίνα, σύμφωνα με την dailymail.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια στην Κίνα ανακάλυψε με τρόμο πως μέσα σε ένα βάζο με σάλτσα στρειδιών (oyster sauce ) που χρησιμοποιούσε εδώ και σχεδόν τρεις μήνες υπήρχε μια νεκρή νυχτερίδα. Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος της οικογένειας η μητέρα του ήταν αυτή, που βρήκε το νεκρό ζώο μέσα στη σάλτσα, ενώ ετοίμαζε το βραδινό φαγητό.

«Η μάνα μου μαγείρευε και για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να βγάλει τη σως με το κουτάλι» ανέφερε ο Γκούο, ο γιος της οικογένειας και συνέχισε λέγοντας: «αφού έβαλε το κουτάλι πιο βαθιά, βρήκε κάτι σαν κουφάρι πουλιού, που μύριζε άσχημα».

Τρομοκρατημένος από την σιχαμερή ανακάλυψη, ο Γκούο επέστρεψε στην τοπική αγορά που αγόρασε τη σως όπου ανακάλυψε ότι το κουφάρι επρόκειτο για ψόφια νυχτερίδα.


Ο Γκούο θεωρεί πως η νυχτερίδα είχε μπει στο βάζο πριν ο κατασκευαστής της σως το γεμίσει με τη σάλτσα κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Έκπροσωπος της εταιρίας της σάλτσας αρνήθηκε τον ισχυρισμό του Γκούο, λέγοντας ότι τα προϊόντα τους περνούν από πολλαπλά στρώματα φιλτραρίσματος και ελέγχων πριν από την πώληση.

«Είναι αδύνατον», δήλωσε το μέλος του προσωπικού της εταιρίας σε δημοσιογράφους. «Για ένα προϊόν που έλεγχται τόσο τακτικά, να περιείχε ολόκληρη νυχτερίδα». Η εταιρεία τροφίμων είπε ότι είναι πρόθυμη να αναλάβει την ευθύνη μόνο εάν ο Γκούο μπορεί να παράσχει «συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία» για να αποδείξει ότι η νυχτερίδα ήταν στο βάζο σάλτσας πριν από την αγορά.

«Οι νυχτερίδες έχουν πάρα πολλούς ιούς. Η οικογένειά μου έτρωγε από αυτή τη σάλτσα για τρεις, τέσσερις μήνες », είπε ο Γκύο. «Ζητώ από την εταιρεία να πάει ολόκληρη την οικογένειά μου [στο νοσοκομείο για εξέταση».

Μάλιστα, είπε ακόμη: «Δεν θέλαμε να φάμε τίποτα για 2-3 μέρες και πετάξαμε όλα τα φαγητά που είχαμε φτιάξει εκείνη τη μέρα». Τέλος, φαίνεται πως η οικογένεια θα πάει το βάζο για ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί το πότε μπήκε μέσα το άγριο ζώο (αν είναι αυτό εφικτό).  Ας μην ξεχνάμε, πως οι νυχτερίδες πολλές φορές έχουν συσχετιστεί με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης:
12χρονος έφτιαξε φάρμα μανιταριών στο υπόγειο του σπιτιού του

Υπάλληλοι πολυκαταστήματος στην Ιαπωνία φορούν «χαμογελαστές» μάσκες

Διάσημοι με λαχταριστές εμφανίσεις, ντυμένοι με ρούχα από τρόφιμα