Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι τα παγωτατζίδικα έχουν εξαντλήσει όλους τους πιθανούς γλυκούς συνδυασμούς στα παγωτά και τώρα έχουν στραφεί στα αλμυρά. Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε όλες αυτές τις περίεργες γεύσεις που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια;

Μετά το παγωτό με χοιρινό, με κέτσαπ, με μαγιονέζα και με blue cheese, την εμφάνιση της έκανε μία ακόμη παράξενη γεύση, το hot dog! Σωστά διαβάσατε, το κλασικό σάντουιτς με λουκάνικο έγινε παγωτό-σάντουιτς με διπλή γεύση από λουκάνικο και πικάντικη μουστάρδα. Το όνομα του «Ice Dog Sandwich» και για να γίνει ακόμα πιο περίεργο, περιλαμβάνει και κομματάκια από καραμελωμένο λουκάνικο!

Το απίστευτο αυτό δημιούργημα ανήκει στην αμερικάνικη εταιρεία αλλαντικών Oscar Mayer και θα διατίθεται από τα μέσα Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Για να μην αφήσουν όμως παραπονεμένους και άλλους κατοίκους της Αμερικής που θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το παγωτό, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι όσοι βρίσκονται εκτός Νέας Υόρκης, αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα στο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter και θα το λάβουν.