Το περυσινό καλοκαίρι είδαμε δύο από τις πιο γνωστά συνοδευτικά φαγητού -την κέτσαπ και τη μαγιονέζα- να γίνονται παγωτά. Το φετινό καλοκαίρι, οι ανατριχιαστικές παγωμένες δημιουργίες συνεχίζονται με το τρίτο κλασικό συνοδευτικό, τη μουστάρδα.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε μουστάρδα, αλλά τη γνωστή αμερικανική μάρκα French’s. Η French’s συνεργάστηκε με την επίσης αμερικανική εταιρεία παγωτών Coolhaus, για να φτιάξουν μία ιδιαίτερη γεύση για την ημέρα μουστάρδας, που γιορτάζεται στις ΗΠΑ την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου.

Από τις 3 Αυγούστου λοιπόν, σε επιλεγμένα σημεία στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, οι λάτρεις της μουστάρδας θα μπορούν να την απολαύσουν σε παγωτό. Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί η γλυκιά-αλμυρή πανδαισία, το παγωτό σερβίρεται παρέα με ένα cookie με γεύση pretzel.

«Ώς λάτρεις των γεύσεων που συνδυάζουν γλυκό και αλμυρό και των μοναδικών δημιουργιών, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη French’s για να φτιάξουμε ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν. Είναι τόσο διασκεδαστικό να δοκιμάζεις αυτό το κλασικό συνοδευτικό με ένα τελείως νέο τρόπο και να δημιουργείς μία αξέχαστη γεύση παγωτού με απολύτως αμερικανική γεύση», δήλωσε η ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της Coolhaus, Natasha Case, στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν. Και μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το παγωτό τους για να δούμε αν είναι γευστικό, θα συμφωνήσουμε ωστόσο μαζί της ότι η συγκεκριμένη γεύση μένει αξέχαστη!

Το άρθρο της εβδομάδας